Το νέο Xperia XZ2 Premium με διπλή κάμερα οθόνη 4K HDR και 6GB RAM

Η Sony ανακοίνωσε το Xperia XZ2 Premium, την πολυτελή έκδοση της σειράς XZ2, κάνοντάς το την πρώτη συσκευή της εταιρείας που διαθέτει διπλή κάμερα ενώ ταυτόχρονα είναι εφοδιασμένο με ακόμα πιο βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact.

Το Xperia XZ2 Premium είναι η τρίτη συσκευή της πολυτελούς σειράς της Sony, η οποία δίνει το κάτι παραπάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες της. Έτσι και με το XZ2 Premium, όπου θα βρούμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 845 SoC, μνήμη RAM στα 6GB και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Η μεγάλη διαφορά με την υπόλοιπη XZ2 σειρά είναι η οθόνη 4K HDR TRILUMINOS display που διαθέτει η συσκευή στις 5.8 ίντσες, με την ανάλυση να βρίσκεται στα 2160×3840 pixel σε αναλογία οθόνης 16:9, ενώ το γυαλί είναι τύπου 2.5D Gorilla Glass 5. Ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής η οποία είναι και κατασκευασμένη από γυαλί για να μπορεί να φορτίζεται και ασύρματα.

Όπως αναφέραμε, το Xperia XZ2 είναι η πρώτη συσκευή της Sony με κύρια διπλή κάμερα, μιας και διαθέτει αισθητήρα Exmor RS στα 19MP με το κλείστρο f/1.8 και pixel μεγέθους 1.22μm, ενώ ο δεύτερος είναι στα 12MP μονόχρωμος με κλείστρο f/1.6 και pixel μεγέθους 1.55μm. Αναφορικά με την ποιότητα καταγραφής video και φωτογραφιών, η κάμερα διαθέτει το μεγαλύτερο ISO 12800 για καταγραφή video και ISO 51200 για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού μιας και ο συνδυασμός των αισθητήρων μπορεί να απορροφήσει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα φωτός, ικανότητα την οποία διαθέτει και η εμπρόσθια κάμερα, όπου έχουμε αισθητήρα Exmor RS στα 13MP.

Η premium πρόταση της Sony υποστηρίζει Quick Charge 3.0 για τη μπαταρία που είναι αρκετά μεγάλη στα 3.540mAh αλλά πρέπει να δούμε στην πράξη την αντοχή της μιας και με τον τύπο οθόνης που διαθέτει αλλά και το υπόλοιπο high-end hardware, είναι σίγουρο πως θα απαιτούνται μεγάλα ποσά ενέργειας για να καλυφθούν οι ανάγκες της συσκευής.

Το λειτουργικό σύστημα του XZ2 Premium είναι το Android 8.0 Oreo ενώ αρνητική εντύπωση προκαλεί η απουσία υποδοχής ακουστικών 3.5mm. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα κάτι σχετικά με την τιμή της.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.