Τα κινητά της Sharp στην Ευρωπαϊκή αγορά του χρόνου το καλοκαίρι

Η Sharp θα φέρει τα κινητά της στην Ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το Q2 του 2018Η Ιαπωνική εταιρεία Sharp ήταν η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε ένα κινητό με οθόνη χωρίς πλαίσιο (με εξαίρεση την κάτω πλευρά το Aquos Crystal ήταν το πρώτο πραγματικά bezel-less smartphone και παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2014 ενώ το ακολούθησαν τα Aquos Crystal 2, Aquos Xx και πρόσφατα το Aquos S2).
Η εταιρεία διέθεσε τον Αύγουστο φέτος το Sharp Aquos S2, το οποίο σκοπεύει να φέρει και στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με άλλα smartphones της. Η είσοδος της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή αγορά επιβεβαιώθηκε από τον Jeng-Wu Tai της Sharp (Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος) σε μία εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία στο Βερολίνο, στα περιθώρια της έκθεσης IFA 2017.

Τα πρώτα κινητά που θα φέρει η Ιαπωνική εταιρεία στην Ιαπωνική αγορά ενδέχεται μάλιστα να βρίσκονται στο περίπτερο της εταιρείας στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί και του χρόνου όπως συνηθίζεται στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Πριν το Aquos S2, και πιο συγκεκριμένα στα μέσα Απριλίου, η εταιρεία ανακοίνωσε το Aquos R, με Qualcomm Snapdragon 835 SoC και 4GB RAM καθώς και με οθόνη WQHD IGZO στις 5,3 ίντσες και κύρια κάμερα 22,6 Megapixels με OIS. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της εταιρείας, το προϊόν δημιουργήθηκε με για να επιδείξει τη δύναμη του brand. Ένας ακόμη δυνατόν παίκτης στην Ευρωπαϊκή αγορά θα δώσει επιπλέον επιλογές στους χρήστες. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τουλάχιστον τις αρχές του 2018 για να δούμε με ποια τελικά κινητά θα εισέλθει η εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά, πέρα από το Aquos S2.

Να θυμίσουμε ότι η Sharp εξαγοράστηκε το 2016 από την Κινέζικη Foxconn, γνωστή και ως Hon Hai Precision Industry Co. έναντι $3,5-3,8 δισεκατομμυρίων περίπου, αρκετά λιγότερα χρήματα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.