Καινούργιο λογότυπο το Youtube με νέες αλλαγές

new-youtube-logoΕπιπλέον, με νέο design έχουν ενημερωθεί και οι mobile apps του Youtube, με τα navigation tabs να βρίσκονται τώρα στο κάτω μέρος (συμπεριλαμβανομένων των νέων Library και Account sections), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης της αναπαραγωγής (μια λειτουργία έως τώρα διαθέσιμη μόνο για web). Πρόσφατα, προστέθηκε και μια σειρά προτεινόμενων βίντεο στην προβολή πλήρους οθόνης.

Επιπλέον, “μέσα στους επόμενους μήνες", θα μπορείτε να μεταβείτε ανάμεσα σε video με swipe - αριστερά για το προηγούμενο, δεξιά για το επόμενο. Σύντομα, επίσης ο YouTube player θα μπορεί να αλλάζει μέγεθος, ώστε να ταιριάζει με το format του video που βλέπετε, για να μην υπάρχουν πλέον μαύρες γραμμές στα video που έχουν καταγραφεί κάθετα. Επιπρόσθετα, η περιοχή κάτω από τον player θα σας δίνει τη δυνατότητα να "περιηγείστε στα videos με εντελώς νέους τρόπους" κάποια στιγμή στο μέλλον, όπως σημειώνουν από την υπηρεσία.

Tέλος, τo desktop interface του YouTube διαθέτει πλέον Material design, αλλά και ένα dark theme. Πρόκειται για λειτουργίες διαθέσιμες για συγκεκριμένους χρήστες έως τώρα, καθώς το YouTube είχε πραγματοποιήσει εκτεταμένα tests, που τώρα ξεκινούν να είναι διαθέσιμες σε όλους.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.