Κατεβάστε USB Drivers για σύνδεση με τον υπολογιστή με τις Android συσκευές σας!

Τα προγράμματα οδήγησης (USB Drivers) είναι απαραίτητα να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας για να μπορεί η συσκευή να αλληλεπιδράσει με τον υπολογιστή σας.Για κάθε  μάρκα smartphone ή tablet υπάρχουν για το καθένα ξεχωριστά δικοί του USB Drivers.Εδώ έχουμε USB Drivers για Samsung, LG, Sony, Google, Huawei,HTC, Motorola, Dell, ZTE κτλ. Οι USB Drivers αυτοί βοηθούν το κινητό μας ή το tablet μας ώστε να συνδεθούμε με τον υπολογιστή και να εκτελέσουμε διάφορες  εργασίες π.χ μεταφορά δεδομένων, συγχρονισμό της συσκευής σας με υπολογιστή, χρήση εργαλείων,καθώς και με διάφορα ειδικά προγράμματα όπως το όπως το Odin, Sony Flashtool,Samsung Kies 3 κ.α μπορούμε να πραγματοποιήσουν αναβαθμίσεις διορθώσεις στο λειτουργικό κτλ.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε και στο smartphone σας ή το Tablet σας  τον “Εντοπισμός σφαλμάτων”. Πάμε λοιπόν πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό:

Πρώτα θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε ένα κρυφό μενού που έχουν οι Android συσκευές.Πηγαίνουμε ρυθμίσεις της συσκευής μας -> “Σχετικά με το τηλέφωνο” ή "Πληροφορίες συσκευής"και στην συνέχεια πατάμε πολλές φορές τον “Αριθμός κατασκευής” μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη σας το μήνυμα “Έχετε εγγραφεί ως Προγραμματιστής.”


.Θα εμφανιστεί στις ρυθμίσεις σας το μενού “Επιλογές για προγραμματιστές ή Επιλογές προγραμματιστή”.

Μπαίνοντας μέσα θα δείτε την επιλογή “Εντοπισμός σφαλμάτων”  ενεργοποιήστε αυτή την επιλογή.Και είστε έτοιμοι τώρα μπορεί ή συσκευή σας να αναγνωριστεί από τον υπολογιστή σας.

Απενεργοποιήστε την επέκταση AdblockΑποτέλεσμα εικόνας για Adblock για να μεταφερθείτε στις σελίδες.


Κατεβάστε USB Drivers για Motorola συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για  Google συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για  Samsung συσκευές

  • Προγράμματα οδήγησης(USB Drivers) Για οποιαδήποτε συσκευή Tablet ή smartphone,επιλέγετε την συσκευή και το μοντέλο σας σας και κατεβάζετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Κατεβάστε USB Drivers για HTC  συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για SONY  συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για LG συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για DELL συσκευές

  • Προγράμματα οδήγησης(USB Drivers) Πληκτρολογήστε στην αναζήτηση της σελίδας τον αριθμό της συσκευής Service Tag ψάξτε στο πίσω μέρος και θα δείτε έναν αριθμό αυτός είναι ο σειριακός αριθμός.

Κατεβάστε USB Drivers για ZTE συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για Huawei συσκευές

  • HiSuite Ο μόνος τρόπος για να συνδέσετε την συσκευή σας στον υπολογιστή είναι αυτή η σουίτα εφαρμογών. (Windows)

Κατεβάστε USB Drivers για ASUS συσκευές


Κατεβάστε USB Drivers για Sharp συσκευές

Αν για κάποιο λόγο τα προγράμματα οδήγησης(USB Drivers) που κατεβάσατε δεν λειτουργούν ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ σχολιάστε.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.