Το νέο λειτουργικό Android 8.0 Oreo πιο γρήγορο πιο έξυπνο

Σε μια από τις πιο troll παρουσιάσεις των τελευταίων ετών, η Google ανακοίνωσε επίσημα το νέο Android 8.0, το οποίο θα φέρει τον συνοδευτικό τίτλο Oreo.Οι άνθρωποι της Google για μια ακόμη φορά ονόμασαν την νέα έκδοση με βάση ένα γλυκό, και για δεύτερη φορά στην ιστορία του Android, το γλυκό αυτό αποτελεί εμπορικό σήμα. Μετά το Android KitKat, ήρθε η ώρα για το Android Oreo.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Android 8 μπορείτε να τα δείτε εδώ

Το trolling που αναφέρω στην αρχή φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από το LiveStreaming της Google, η οποία έκανε μια τεράστια αντίστροφη μέτρηση, για να δείξει ένα animation 30″ που παρουσίαζε τον νέο «Oreodroid» κάνοντας επίσημο το όνομα της νέας έκδοση. Τι άλλο έδειξε; Τίποτα. Αυτό ήταν όλο.

Από την άλλη από τη στιγμή πλέον που η κάθε νέα έκδοση του Android περνάει από τη φάση του ανοιχτού Beta Testing, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να αποκαλυφθούν την ημέρα που κυκλοφορεί η Stable, και το μόνο συναρπαστικό πράγμα που συνέβει εκτός την ονοματοθεσία, είναι η ταυτόχρονη διάθεση των Factory Images για τα Pixel και τα Nexus κινητά που υποστηρίζουν την αναβάθμιση.

Όσοι είστε κάτοχοι λοιπόν ενός εκ των : Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P,Nexus Player, και Pixel C, και δεν έχετε και ιδιαίτερη υπομονή για να περιμένετε τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, δεν έχει παρα να περάσετε μια βόλτα απο το Google Developers, και να κατεβάσετε το Factory Image της συσκευής σας, για το νέο Android 8.0 Oreo.

Κατεβάστε τα Factory Images του Android 8.0 Oreo


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.