Intel Compute Card:Ένα ultra mini PC σε μορφή κάρτας από την Intel

Intel Compute CardΣτο πλαίσιο της έκθεσης Computex που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ταϊβάν, η Intel λάνσαρε και επίσημα το Compute Card, ένα ultra mini PC σε μορφή κάρτας που κρύβει μέσα του αρκετά ισχυρό hardware.

Τα μοντέλα του Intel Compute Card θα είναι τέσσερα και τα προϊόντα που θα τα ενσωματώνουν αναμένονται στο τέλος του καλοκαιριού. Θα έχουν επεξεργαστές Core i5, Core i3, Pentium και Celeron, αλλά και 4GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα ορίζεται είτε από SSD, είτε από eMMC flash μνήμη. Φυσικά, θα διαθέτουν Wi-Fi αλλά και Bluetooth, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν σε οθόνη για να δημιουργήσουν ένα all-in-one PC.



Παράλληλα, η εταιρεία υνεργάζεται και με μεγάλο αριθμό κατασκευαστών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Intel Compute Card στα προϊόντα ή σε διάφορες εφαρμογές. Εταιρείες όπως η Sharp, η LG, η Foxconn, η Lenovo, η HP και η Dell ήδη έχουν έτοιμα κάποια concepts ή βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.

Το Intel Compute Card δε προορίζεται αποκλειστικά για "pocket PC" αλλά θα μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά είδη συσκευών, χωρίς καν να είναι διακριτό από το χρήστη, όπως σε μεγάλες οθόνες αφής, tablets κ.λπ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.