Το πρώτο VR-ready mobile workstation της Dell

Dell_Precision_7720Η Dell είναι πρωτοπόρος στην εικονική πραγματικότητα - virtual reality (VR) με τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές σε PC στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των XPS, Alienware και Precision workstations, τα οποία υποστηρίζουν τα κράνη Oculus και HTC. Αυτά τα εξαιρετικά δημοφιλή κράνη εικονικής πραγματικότητας έχουν προκαλέσει τεράστια ζήτηση σε εφαρμογές VR, με αποτέλεσμα την ανάγκη για ισχυρά συστήματα που θα χρησιμοποιήσουν οι δημιουργοί περιεχομένου.

Το Dell Precision 7720 mobile workstation, που ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της CES 2017, είναι ένα τέτοιο σύστημα  και μάλιστα αποτελεί το πρώτο σύστημα VR-ready mobile workstation της εταιρείας, σχεδιασμένο εξαρχής για δημιουργία περιεχομένου VR.

Είναι το πλέον ισχυρό mobile workstation της Dell, χάρη στους 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και Intel Xeon, αλλά και τα επαγγελματικά γραφικά NVIDIA Pascal Quadro. Το γεγονός ότι πρόκειται για mobile workstation, επιτρέπει στους δημιουργούς να αναπτύξουν περιεχόμενο VR οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή αισθάνονται ότι έχουν έμπνευση

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.