Έρχεται update στα παιχνίδια με το Windows 10 Creators Update

Έρχονται βελτιώσεις στα παιχνίδια με το Windows 10 Creators UpdateΤον επόμενο χρόνο κατά την διάρκεια της άνοιξης θα κυκλοφορήσει ένα update για τα Windows 10 με την ονομασία Creators Update. Η εταιρία ανακοίνωσε αρκετά από τα νέα χαρακτηριστικά του για το Xbox αλλά και τα windows 10.
Κατά την συνεδρίαση Graphics and Gaming Investment in Windows 10 Creators Update, η Microsoft τόνισε που επενδύει για το Creators Update και πώς αυτό μεταφράζεται σε βελτιώσεις για τον χρήστη.

Η Microsoft συνεχίζει να “σπρώχνει” το Xbox Play Anywhere. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα χαρακτηριστικό με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα παιχνίδι για το Xbox και να μπορεί να το παίξει και στον υπολογιστή του χωρίς να χρειαστεί να ξαναγοράσει το παιχνίδι. Η εταιρία εργάζεται στο να επεκτείνει αυτή την εμπειρία με Xbox αξεσουάρ προσθέτοντας και άλλα περιφερειακά που υποστηρίζονται από το Xbox Wireless.

Το Xbox Wireless είναι η συσκευή που επιτρέπει στο χειριστήριο του Xbox να λειτουργεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και μέσα στο 2017, 8 νέοι συνεργάτες θα επιτρέψουν την λειτουργία των προϊόντων τους με το Wireless. Αυτό περιλαμβάνει περιφερειακά όπως headsets των Astro, Turtle Beach και Plantronics, τα οποία σύντομα θα λειτουργούν στο Xbox αλλά και στο PC.

Θα υπάρξουν και βελτιώσεις σχετικά με το streaming παιχνιδιών στο Xbox καθώς και στα Windows 10 (κάτι που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα) καθώς και ευρύτερο σετ βελτιώσεων στα γραφικά όπως WDDM 2.2, HDR/WCG. Με το Creators Update, η Microsoft με το HDR/WCG φέρνει το HDR streaming στα Windows 10 μαζί με παιχνίδια και apps που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τέλος η Microsoft θα αρχίσει να “δένει” τους drivers με παιχνίδια από το Windows Store για να βελτιώσει την απόδοση του παιχνιδιού με το που θα κατέβει. Με το που θα κατεβάζει ο χρήστης ένα παιχνίδι, το αυτόματα τα Windows Update θα κατεβάζουν τους minimum drivers που χρειάζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι για να λειτουργήσει καθώς πρέπει.

Αυτό μπορεί να διαταράξει μερικούς χρήστες που γνωρίζουν και ελέγχουν τους drivers για όλες τις συσκευές τους μιας και αυτός ο μηχανισμός θα κατεβάζει τους drivers ακόμη και αν υπάρχουν και θα κάνει overwrite από πάνω τους ήδη υπάρχοντες drivers. Εννοείται ότι κάποιος θα μπορεί να κάνει rollback την αναβάθμιση αν και ελπίζουμε η Microsoft να μας δώσει την δυνατότητα να σταματήσουμε αυτή την αυτόματη αναβάθμιση μέσω του Windows Store, όταν αυτό το χαρακτηριστικό πρωτοεμφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.