Η Samsung ψάχνει άλλους κατασκευαστές για την μπαταρία του Galaxy Note 8

galaxy-note-8
Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πίστεψαν πως η Samsung θα εγκαταλείψει οριστικά τη σειρά Galaxy Note, μετά τη διπλή ανάκληση του Galaxy Note 7. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα επιστρέψει δυναμικότερα, με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, του Galaxy Note 8. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα κληθεί να συνεργαστεί με έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της, την LG.

Η Samsung βρίσκεται σε συζητήσεις με την LG Chem, την εταιρεία που φαίνεται πως θα προμηθεύσει στη Samsung τις μπαταρίες του Galaxy Note 8. Όπως είναι προφανές, η εταιρεία στρέφεται σε άλλους κολοσσούς του χώρου για τις μπαταρίες των phablets που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον, ακόμη και αν κάτι τέτοιο σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε τις αναφλέξεις του Galaxy Note 7, γεγονός είναι όμως ότι χρειάζεται περισσότερους προμηθευτές για τα μελλοντικά smartphones της. Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά φαντάζει πιθανό για τις δυο εταιρείες να προχωρήσουν στη σύναψη συμφωνίας. Η ιστοσελίδα The Investor υποστηρίζει πως θα χρειαστεί πάνω από έξι μήνες για να κατασκευάσουν, δοκιμάσουν και να παράγουν τις μπαταρίες, κάτι που ίσως σημαίνει ότι το Galaxy Note 8 θα διαθέτει μπαταρία της LG.

Εκτός από την LG Chem, η Samsung βρίσκεται σε συζητήσεις και με την LG Display για την προμήθεια LCD οθονών, καθώς η Sharp την ειδοποίησε πως θα σταματήσει να διαθέτει LCD panels την επόμενη χρονιά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.