Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: Με ανανεωμένα γραφικά τα Crash Bandicoot 1, 2, 3 στο PlayStation 4



Το πρώτο υλικό από την επερχόμενη συλλογή των πρώτων τριών παιχνιδιών Crash Bandicoot για το PlayStation 4 προβλήθηκε στα πλαίσια του PlayStation Experience 2016. Με ονομασία "The Comeback Trailer", το εν λόγω video παρουσιάζει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των τίτλων, που κυκλοφόρησαν αρχικά από το 1996 έως το 1998, συγκρίνοντάς τις με το πρωτότυπο περιεχόμενο στην πρώτη PlayStation κονσόλα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη συλλογή με τς remastered εκδόσεις των παιχνιδιών της αρχικής τριλογίας, από τη Naughty Dog, είναι υπό ανάπτυξη από τη Vicarious Visions.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση στο PlayStation Blog, στόχος για το αμερικανικό studio είναι η δημιουργία ενός "remaster plus", ενώ φαίνεται πως διατηρείται ανέπαφο το ύφος των πρωτότυπων τίτλων. Επίσης, η συλλογή, η οποία φέρει την ονομασία "Crash Bandicoot N. Sane Trilogy", θα περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, Time Trials και στα τρία παιχνίδια, ενοποιημένο menu και κοινά συστήματα για check points και saves σε όλους τους τίτλους, μαζί με διάφορα άλλα, νέα χαρακτηριστικά, σε σύγκριση με το αρχικό υλικό.

Ακολουθεί το πρώτο trailer για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ενώ το αγαπημένο μαρσιποφόρο θα επιστρέψει, στο PlayStation 4, εντός 2017.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.