Η Samsung επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8

Αποτέλεσμα εικόνας για SamsungΜετά την δεύτερη και οριστική ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 λόγω της ελαττωματικής μπαταρίας, που οδήγησε σε σειρά εκρήξεων, ήταν πολλοί αυτοί που αναρωτήθηκαν ποια θα ήταν η τύχη της σειράς Note και αν το 2017 θα υπάρξει Samsung Galaxy Note 8.

Υπήρξε μάλιστα και πληροφορία που έλεγε ότι η Samsung θα δώσει τέλος στη σειρά του Note και ότι από του χρόνου θα κυκλοφορεί μια μόνο ναυαρχίδα το πρώτο εξάμηνο και αυτή θα είναι από τη σειρά S.
. Αυτό γίνεται μέσω της ανακοίνωσης για ένα upgrade program για τους κατόχους του Samsung Galaxy Note 7 στη Ν. Κορέα. Όσοι αγόρασαν το Note 7 και θέλουν να ανταλλάξουν το κινητό με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν σε Samsung Galaxy S8 ή Samsung Galaxy Note 8. Η ανταλλαγή δεν θα γίνει δωρεάω, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν τη μισή τιμή του S7 ή S7 edge (ανάλογα με το ποιο επέλεξαν να αντικαταστήσουν το Note 7).

Πέραν του ότι η Samsung κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους πελάτες της, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι η επιβεβαίωση της ύπαρξης του Samsung Galaxy Note 8 και η συνέχιση της σειράς Note. Η Samsung δεν θεωρεί πως η ατυχία του Note 7 πρέπει να την κάνει να βάλει τέλος στα Note.

Τι λέτε, πρέπει να συνεχιστεί η σειρά Galaxy Note;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.