H Microsoft και ο νέος εκπληκτικός υπολογιστής της [Βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για Surface StudioΤο Microsoft Surface Studio είναι εδώ, για να μας θυμίσει ότι οι personal computers όπως τους ξέραμε, δεν θα υπάρχουν πια. Το Surface Studio είναι το πρώτο Desktop computer της Microsoft.

Η  ανάλυσης 28 ιντσών(192 pixels/ίντσα, 30 bits/pixel) και πάχους μόλις 1 εκατοστού οθόνη του Surface Studio που μετατρέπει τον υπολογιστή σε τραπέζι σχεδιασμού, δείχνει ονειρεμένη και κάνει όλες τις LCD αυτού του κόσμου να κάθονται σπίτι, στο σκοτάδι ενός βαρετού screensaver.  Επίσης μια ακόμα πιο σημαντική καινοτομία είναι ο Surface Dial, ένας bluetooth spinner/clicker που μπορεί να χρησιμοποιείται εντός και εκτός οθόνης. Οι λειτουργίες του εκτείνονται από την διόρθωση του ήχου, των χρωμάτων, την αλλαγή σελίδων, την επεξεργασία αντικειμένων μέσα σε ένα project ενισχύοντας συνολικά την αλληλεπίδραση του χειριστή με το desktop.

Το ιδανικό computer

Συνολικά, το Surface Studio  δείχνει πως θα εξελιχθεί σε ένα workspace που θα απογειώνει την εργασία κάθε δημιουργικού επαγγελματία εκεί έξω. Ο Mike Krahulik, ο δημιουργός του webcomic Penny Arcade, έχοντας χρησιμοποιήσει το Surface Studio για 1 εβδομάδα,  το περιέγραψε ως «το ιδανικό computer», που μπορεί να εκπληρώσει πολλούς δημιουργικούς ρόλους ταυτόχρονα και γρήγορα.

Πότε;

Η τιμή του Surface Studio ανέρχεται στα 2,999 δολάρια για την Core i5 εκδοχή του (8GB RAM, 1TB σκληρός δίσκος, GTX 965M GPU) και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4,199 για την Core i7 εκδοχή (32GB RAM, 2TB σκληρός δίσκος, GTX 980M). Η διάθεση του στο εμπόριο θα ξεκινήσει από τις 15 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.