Τα καλύτερα και ασφαλέστερα site για κατέβασμα δωρεάν προγραμμάτων!

 Οι καλύτερες ιστοσελίδες για κατέβασμα δωρεάν προγραμμάτων πάντα με ασφάλεια χάρις αυτές τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες γιατί κάποιες άλλες σελίδες περιέχουν προγράμματα τα οποία είναι μολυσμένα με διάφορους ιούς ή malware και άλλα διάφορα διαφημιστικά, δείτε λοιπόν τις παρακάτω ιστοσελίδες. Ενημερωτικά η ιστοσελίδα tucows έκλεισε αλλά όχι η εταιρία αποφάσισαν να την κλείσουν αρχές του χρόνου συμπληρώνοντας πάνω από 20 χρόνια λειτουργείας. Ο μαθουσάλας όπως είχα αποκαλέσει αυτών των ιστοσελίδων.


Softpedia




Το Softpedia παρέχει έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων πάνω από 900.000 προγράμματα τα οποία ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows,Mac,Linux,Android,iOS).

Majorgeeks



To Majorgeeks από τις παλαιότερες ιστοσελίδες στο χώρο της λήψης λογισμικού περιέχει μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων μπορεί η εμφάνισή της να μοιάζει παλιά αλλά είναι από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στο χώρο αυτό και ασφαλής.

Filehippo



Από τις ποιο γνωστές σελίδες στο χώρο αυτό, περιέχει επίσης έναν Update Checker τον οποίο κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και στην συνέχεια σαρώνει όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή σας και σας ενημερώνει αν κάποιο από τα προγράμματα που έχετε πρέπει να ενημερωθεί ή όχι.

Filehorse


Το FileHorse παρέχει πολλά προγράμματα.  παλιές και καινούργιες εκδόσεις προγραμμάτων σε ένα εύχρηστο περιβάλλον που μπορείτε εύκολα και ασφαλής να βρείτε αυτό που θέλετε.

Filepuma


Το FilePuma είναι παρόμοιο με το FileHippo μοιάζουν σε πολλά. Σου δίνει επίσης έναν Update Detector ο οποίος έχει όλα τα προγράμματα του υπολογιστή σου ενημερωμένα.

Download



Στο download.com του πασίγνωστου CNET ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των ειδήσεων τεχνολογικών ειδήσεων και προϊόντων στο Διαδίκτυο μπορείτε να κατεβάσετε αξιόπιστα προγράμματα .Προσέξτε λίγο γιατί έχει έναν ειδικό εγκαταστάτη στον οποίο περιέχει διάφορα άλλα άκυρα προγράμματα τα οποία μπορείτε να από-επιλέξετε με προσοχή όμως. Έχει στην πλάτη του 15 χρόνια σε αυτό τον χώρο και περιλαμβάνει πάνω από 100.000 δωρεάν downloads, shareware και δοκιμαστικά (trials).


Downloadcrew



Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρέχει έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων για κατέβασμα και μάλιστα περιγράφοντας τα αναλυτικά για όλα τα λειτουργικά συστήματα.(Windows,Mac,Linux,Android,iOS).

Ninite



Στην ιστοσελίδα ninite μπορείτε να επιλέξετε πολλά προγράμματα μαζί και να τα εγκαταστήσετε σε μια εγκατάσταση δωρεάν, συστήνεται περισσότερο για όσους έχουν κάνει φορμάτ στον υπολογιστή τους και δεν έχουν τα βασικά προγράμματα. Μόνο για λειτουργικά Windows.Θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνετε σε αυτή την λίστα αφού δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες ιστοσελίδες αλλά θα κάνω μια εξαίρεση.

Sourceforge




Το αρκετά δημοφιλές sourceforge.net με μεγάλη γκάμα προγραμμάτων.

Portableapps



Το Portableapps μπορείτε να κάνετε λήψη μεμονωμένων προγραμμάτων εκτελέσιμα ή χωρίς εγκατάσταση. Διαθέτη επίσης μια εφαρμογή την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή στο usb φλασάκι σας και έτσι θα έχετε μαζί σας τις φορητές πλέον εφαρμογές που εκτελούνται και ενημερώνονται.



Το άρθρο ενημερώθηκε στις 16/03/2024


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.