Τα προβλήματα για την Samsung συνεχίζονται μετά την δεύτερη… αυτανάφλεξη Galaxy S7 edge

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy S7 edge burn
Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι ένα Samsung Galaxy S7 edge πήρε φωτιά, η συσκευή μίας γυναίκας από τις Φιλιππίνες φαίνεται πως υπερθερμάνθηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να βγάζει καπνούς την ώρα που βρισκόταν στα χέρια της κόρης της.
Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, η γυναίκα έριξε νερό στην συσκευή την οποία στην συνέχεια τύλιξε με μία βρεγμένη πετσέτα. Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Samsung, η οποία προθυμοποιήθηκε να αντικαταστήσει δωρεάν την συσκευή, ωστόσο η κάτοχος της συσκευής, φοβούμενη ότι το περιστατικό μπορεί να επαναληφθεί, ζήτησε να της επιστραφούν τα χρήματα.

Λίγο αργότερα η γυναίκα έλαβε τηλεφώνημα από τον επικεφαλής του τμήματος marketing της Samsung στην χώρα, ο οποίος της είπε ότι η εταιρεία του θα διερευνήσει το ζήτημα.
Αν και φαίνεται πως τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι μεμονωμένα -μην ξεχνάμε ότι τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge κυκλοφόρησαν κάποιους μήνες πριν από το Galaxy Note7- εντούτοις τα προβλήματα με τις μπαταρίες δεν λένε να κοπάσουν για την Samsung, προβλήματα που αναμφισβήτητα χτυπούν την φήμη της εταιρείας και τα προϊόντα της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.