Η Picbot ο προσωπικώς σας μηχανοκίνητος φωτογράφος[Βίντεο]

Είναι ένα project στο Kickstarter στο οποίο οι ομάδα που το κατασκεύασε για να το υλοποιήσουν είχαν σαν στόχο 35.000 δολλαρια σήμερα ξεπερνά τις 68.000 δολ. Η Picbot είναι μία μηχανοκίνητη αυτοματοποιημένη συσκευή στην οποία τοποθετείτε το smartphone σας και σας βιντεοσκοπεί και σας τραβά φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να είναι κανείς από πίσω με την βοήθεια ενός λογισμικού(app) sto smartphone σας. Το οποίο έχει ενσωματωμένα φίλτρα και χαρακτηριστικά.Είναι θα λέγαμε η εναλλακτική λύση για selfie ραβδιά και άλλα προϊόντα mainstream.

Επίσημη σελίδα
  

Timelapse Gif

Μπορείτε να δημιουργήσετε σταθερά  timelapse βίντεο χρησιμοποιώντας προκαθορισμένες επιλογές ή προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Ορίστε τον τύπο του τοπίου, το χρονοδιάγραμμα και το βαθμό περιστροφής.




Μπορεί να σας τραβάει βίντεο και να σας ακολουθεί μέσω της τεχνολογίας Tracking Auto Tracking  προσώπου το οποίο διαθέτη το smastphone δεν θα υπάρχει κανείς που θα το χειρίζεται, απλά εσείς και η Picbot που απλά περιστρέφεται μόνη της, μπορεί να παρακολουθηση μέχρι τρία πρόσωπα ταυτόχρονα και πλήρη περιστροφή 360 μοιρών.



Μπορεί να συλλάβει τέλεια ένα πανόραμα σε ομαλή περιστροφή 360 μοίρες και να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα.



Μπορείτε να την ρυθμίσετε έτσι ώστε να περιστρέφετε συνεχώς σε οποιαδήποτε κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε ή να βάλετε να ξεκινήσει αυτόματα ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για να τραβήξετε τη φωτογραφία ή να ξεκινήσετε ένα βίντεο σας μέσω χρονοδιακόπτη.Μπορείτε βέβαια να το χειριστείτε και χειροκίνητα μέσω Bluetooth ή αυτόματα αν το επιθυμείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.