Το Angry Birds 2 αναβαθμίζεται!


Τα χρόνια πέρασαν και το κορυφαίο παιχνίδι στην ιστορία των φορητών συσκευών δεν είναι πλέον στις μεγαλύτερες δόξες του. Αναγνωρίζοντας την έκδοση 2 ως την καλύτερη στιγμή της σειράς, η Rovio αποφάσισε να του κάνει μία τονωτική ένεση που πιθανόν θα πείσει αρκετούς από τους παίκτες που τερμάτισαν παλιότερα -ή παράτησαν- το παιχνίδι να ασχοληθούν και πάλι μαζί του.

Ο πυρήνας του update περιλαμβάνει δύο νέα κεφάλαια με 40 επίπεδα το καθένα και 6 νέους τελικούς κακούς. Και για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ευχάριστα η Rovio έχει τοποθετήσει αυτά τα επίπεδα στις πιο ηλιόλουστες ημέρες και περιοχές: τροπικά δάση και ηλιόλουστες παραλίες. Εκτός από τους τελικούς κακούς, κάνουν την εμφάνισή τους και νέοι αντίπαλοι με νέες δυνάμεις οι οποίες αλλάζουν αρκετά το καθιερωμένο gameplay του παιχνιδιού.

Η Rovio κάνει επίσης προσθήκες στις καθημερινές αποστολές του Angry Birds 2. Έχουν προστεθεί επίσης και διάφορα [δια]κοσμητικά στοιχεία για όσους αρέσκονται να αλλάζουν την εμφάνιση των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.