Samsung Galaxy Note 7: Εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες μαζί με την επίσημη συσκευασία του

Note-7-box-leak-and-hands-on-pictures(2)Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για όλους Samsung-maniacs, η δεύτερη μέρα του Αυγούστου έφτασε, αφήνοντας λίγες μόνο ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 7 στο Unpacked event της Samsung.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00, και όπως πάντα θα παρακολουθήσουμε μαζί σας την παρουσίαση σε Live streaming και θα σχολιάσουμε όλες τις νέες ανακοινώσεις της εταιρείας.Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο, οι φήμες και οι διαρροές δεν σκοπεύουν να σταματήσουν μέχρι να αποκαλύψουν και την τελευταία λεπτομέρεια πριν την παρουσίαση. Έτσι και σήμερα η μέρα περιέχει μερικές φωτογραφίες από την συσκευασία αλλά κι από την ίδια την συσκευή.

Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το Galaxy Note 7 στα τρία από τα τέσσερα χρώματα που θα γίνει διαθέσιμο – μαύρο (Black Onyx), ασημί (Silver Titanium) και χρυσό (Gold). Φυσικά, οι φωτογραφίες δεν μπορούν πραγματικά να φτάσουν κοντά στην ποιότητα των επίσημων render, που διέρρευσαν πριν από λίγες ημέρες, αλλά μας δίνουν μια πραγματική αίσθηση της συσκευής. Το τέταρτο χρώμα, το οποίο δεν φαίνεται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι μια απόχρωση του μπλε, που ονομάζεται Coral Blue.

Note-7-box-leak-and-hands-on-pictures

Η νέα διαρροή προσφέρει επίσης μια κοντινή προβολή στην συσκευασία του νέου phablet. Πάνω στο κουτί, αναγράφεται μια σύντομη περίληψη των χαρακτηριστικών του Galaxy Note 7, όπως το μέγεθος της οθόνης, το οποίο θα είναι στα 143,9 χιλιοστά, δηλαδή 5,7 ίντσες. Για τον επεξεργαστή δεν δίνει πολλές πληροφορίες, αλλά ξέρουμε από προηγούμενες διαρροές πως θα είναι ο Snapdragon 821 και ο Exynos 8893, ανάλογα με την αγορά κυκλοφορίας, ενώ η μνήμη φαίνεται τελικά να είναι στα 4GB και όχι στα 6GB, μαζί με 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες από το κουτί περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για την κάμερα, η οποία είναι τεχνολογίας “Dual Pixel” στα 12MP στο πίσω μέρος και 5MP μπροστά για τις selfies μας, ενώ επιβεβαιώνεται και η πιστοποίηση IP68, καθιστώντας το Galaxy Note 7, το πρώτο από την οικογένεια της σειράς Note που προσφέρει προστασία από νερό και σκόνη.

The-latest-images-of-the-Samsung-Galaxy-Note-7-a

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι….

Πηγή:techmaniacs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.