Η πρώτη εικόνα του LG V20

Αποτέλεσμα εικόνας για LG V20
Το V20 της LG είναι σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικά κινητά που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μιας και αυτό θα είναι το πρώτο smartphone που θα έρθει με 32-bit Hi-Fi Quad ΕΑΒ δυνατότητες.
Τούτου λεχθέντος, οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το smartphone τραβάει σίγουρα έξω προσοχή, είτε πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές είτε για κάτι άλλο που έχει να κάνει με την συσκευή. Η εταιρία Petra, δημοσίευσε εικόνες μιας διαφανής θήκης για το LG V20, σύμφωνα με το Phandroid. Οι εικόνες δείχνουν επίσης το επερχόμενο smartphone, δίνοντάς μας έτσι μια σαφή εικόνα για το πώς θα μοιάζει η συσκευή.

LG LG

Οι εικόνες δείχνουν το μικρόφωνο και το κουμπί της κάμερας στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Μπορούν, επίσης αναδεικνύουν και μια δευτερεύουσα οθόνη για το V20, παρόμοια με εκείνη που που είχε το V10.
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το μέγεθος της δευτερεύουσας οθόνης, αλλά οι εικόνες δείχνουν ότι η LG έχει διατηρήσει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην κύρια και στην δευτερεύουσα οθόνη. Η διπλή ρύθμιση της κάμερας στο πίσω μέρος είναι επίσης ορατό στις εικόνες, ακριβώς πάνω από το σαρωτή των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Είναι ακόμη ασαφές αν η LG θα ξεκινήσει μια σειρά από αξεσουάρ για το V20, όπως έκανε για την ναυαρχίδα του, το LG G5. Τα Modular αξεσουάρ δεν ήταν αρκετά για να κάνουν το G5 το αστέρι της αγοράς, αλλά οι καταναλωτές δείχνουν ενδιαφέρων για κάτι τέτοιο, όπως έχει αποδειχθεί και με τη σειρές Moto Ζ και Moto Mods.
Οι φήμες λένε για το LG V20 ότι θα έχει μια κύρια οθόνη 5,7 ιντσών, ένα quad-core επεξεργαστή Snapdragon 820 SoC και μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno 530. Η χωρητικότητα της RAM λέγεται ότι θα φθάνει τα 4GB και το smartphone θα τρέχει το Android 7.0 Nougat.
Η LG αναμένεται να ανακοινώσει το V20 κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο και την επόμενη μέρα στη Σεούλ στην Νότια Κορέα.

Πηγή:Secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.