Το Facebook ανακοίνωσε ένα νέο app το Lifestage αποκλειστικά και μόνο για εφήβους

Το Facebook ανακοίνωσε το Lifestage, ένα app αποκλειστικά για εφήβουςΤο τελευταίο καιρό, το Facebook αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από το Snapchat, ένα messaging app που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρήστες που βρίσκονται στην εφηβική ηλικία.
Για να δείξει ότι είναι ακόμα ελκυστικό και “cool” στις νεαρότερες γενιές, το Facebook ανακοίνωσε ένα νέο social media app για το iOS με την ονομασία Lifestage. Μάλιστα για να σιγουρευτεί το κοινωνικό δίκτυο ότι το app δεν χρησιμοποιείται από... βαρετούς ενήλικες, το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από άτομα που είναι 21 ετών ή μικρότερης ηλικίας.

Οι χρήστες του Lifestage δημιουργούν το προφίλ τους χρησιμοποιώντας selfies ή videos και έτσι περιγράφουν όσα τους αρέσουν ή όσα δεν τους αρέσουν, τους φίλους τους και τα ενδιαφέροντα τους με μικρά κλιπς παρά με κείμενο ή απλές φωτογραφίες προφίλ. Όπως όταν πρωτοξεκινήσε το Facebook (το οποίου χρησιμοποιούσαν αρχικά φοιτητές), το Lifestage δημιουργήθηκε για να συνδέσει μαθητές γυμνασίου και λυκείου με άλλους μαθητές που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

Το Lifestage σχεδιάστηκε από τον 19χρονο product manager του Facebook Michael Sayman, ο οποίος ήθελε να αναδημιουργήσει την περιορισμένη πρόσβαση με βάση την ηλικία του παλιού Facebook και να την συνδυάσει με τον διαμοιρασμό selfies και videos του σημερινού. Αν και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σταματήσει από το να κατεβάσετε την εφαρμογή, αν είστε 22 ετών και άνω, δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε ή να δείτε το προφίλ κάποιου άλλου χρήστη.

Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.