Αλλάξτε το Facebook σας με το Facebook Flat Design

Μερικοί από εσάς μπορεί να χρησιμοποιείτε το Facebook σας μέρα νύχτα, συνεχώς και αδιαλείπτως, θέλοντας να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Ίσως όμως να έχετε βαρεθεί να βλέπετε πάντα την ίδια παλιά, μονότονη εμφάνιση του Facebook. Ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του μπορεί να μην σκέφτονται καν ακόμα να αλλάξουν την πανάρχαια εμφάνιση του Facebook, αλλά εσείς τώρα μπορείτε. Αν έχετε βαρεθεί με το πώς φαίνεται το Facebook σας, αυτό το άρθρο θα σας προσφέρει μια εναλλακτική λύση.

Για εκείνους λοιπόν που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται το Facebook στο Google Chrome τους, μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη νέα καταπληκτική επέκταση του Chrome που ονομάζεται Facebook Flat.

Flat - tema visual de Facebook moderno y mas ligero Flat

Το Facebook Flat σας δίνει όχι μόνο τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια νέα επίπεδη δροσιστική εμφάνιση για το Facebook σας, αλλά αφαιρεί επίσης και κάθε είδους διαφήμιση που τυχόν κυκλοφορεί στο facebook από το χρονολόγιό σας. Η νέα επέκταση Facebook Flat, έρχεται επίσης με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, ένα εκ των οποίων είναι η δυνατότητα να βλέπετε το ποιος είδε το προφίλ σας, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε ποιος έχει επισκεφθεί το προφίλ σας στο Facebook.

Η επέκταση Facebook Flat είναι ένα ευχάριστο θέαμα για τα μάτια, διότι αφαιρεί όλες τις παραμέτρους που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και σας δίνουν μια καθαρή εικόνα. Κατεβάστε την εφαρμογή Facebook Flat στο Chrome browser σας από το Chrome Store.

Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.