Θα ενθουσιαστούμε με το iPhone 7;

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τέσσερις μήνες μέχρι την κυκλοφορία του νέου iPhone 7. Μετά τις πρώτες του φωτογραφίες και τα επίσημα χαρακτηριστικά του, ήδη το ονειρευόμαστε να μας συνοδεύει παντού με την προηγμένη τεχνολογία και το κομψό του design. Μαζί με όλα αυτά, η Apple μας επιφυλάσσει και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Μία έκπληξη που καταργεί επιτέλους τα δεσμά της χαμηλής χωρητικότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5mac, μία πηγή από την Apple αναφέρει ότι τα 16GB χωρητικότητας δεν θα υπάρχουν ούτε στις πιο ταπεινές εκδόσεις του iPhone 7. Το νέο smartphone της Apple θα ξεκινάει από τα 32GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτή η αλλαγή αποφασίστηκε έπειτα από τα παράπονα αρκετών χρηστών, που διαμαρτυρήθηκαν ότι με το χώρο που καταλαμβάνουν στα iPhone τα multimedia αρχεία και οι εφαρμογές, το κινητό μπορεί να «γεμίσει» μέσα σε π.έντε μόλις λεπτά. Και δεν το λες και υπερβολή, αν κάτσεις και σκεφτείς πόσες φορές αναγκάστηκες να σβήσεις αρχεία για λίγα παραπάνω Mb. Οι φήμες, μάλιστα, θέλουν το iPhone 7 Plus, να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 128GB και 256GB.

Το βέβαιο είναι πως μέχρι τον Σεπτέμβριο που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα, έχουν να γίνουν πολλές ακόμη αποκαλύψεις για τις όποιες αναβαθμίσεις του. Τα 32GB ωστόσο, θα είναι το πιο χρηστικό δώρο που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Apple για τους πελάτες της.

Πηγή:gr.askmen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.