Δείτε το εσωτερικό του Samsung Galaxy S7 Edge

Αποτέλεσμα εικόνας για Samsung Galaxy S7 EdgeΠριν λίγες μέρες είδαμε παρέα τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge και το πρώτο teardown των συσκευών, λίγο πριν την ανακοίνωσή τους, είχε αποκαλύψει πως έχουμε μερικά heat pipes στον επεξεργαστή, που φαινόταν να είναι ένα είδος μικροσκοπικής “υδρόψυξης”, όπως είχαμε δει και στις ναυαρχίδες της Sony. Η εταιρία αναφέρθηκε σε αυτό κατά την παρουσίαση του, λέγοντας πως “Το σύστημα ψύξης της συσκευής με ένα πολύ απαγωγές θερμότητας, κρατάει την συσκευή κρύα ώστε οι gamers να συγκεντρωθούν στο να κερδίσουν”.

Σήμερα έχουμε ένα πιο αναλυτικό teardown αποκαλύπτει πως δεν έχουμε υγρό να τρέχει στα pipes της συσκευής, ώστε να ψύχεται το εσωτερικό της. Έχουμε pipes από χαλκό με απειροελάχιστη ποσότητα νερού μέσα, το οποίο εξατμίζεται όταν φτάνει στον επεξεργαστή.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται καθόλου το νερό, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το αποκαλούμε υδρόψυξη.

Αν θέλετε να δείτε πως είναι το Samsung Galaxy S7 Edge στο εσωτερικό του, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω, όπου θα δείτε και τα pipes να ανοίγουν μπροστά στα μάτια σας. Αξίζει να του ρίξετε μα ματιά.



Πηγή:techmaniacs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.