Ένα Patch 1.14a Diablo II,ναι για το Diablo το II με πολλές διορθώσεις για τα νέα συστήματα υπολογιστών!

Το Diablo II μετά από 16 ολόκληρα χρόνια συνεχίζει και βγάζει ακόμα patch η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγες εβδομάδες πως κυκλοφόρησε καινούριο patch για το Diablo II και αυτό τα λέει όλα ένα από τα ποιο επιτυχημένα και πετυχημένα RPG παιχνίδια της Blizzard στο οποίο την τελευταία φορά που είχε βγάλει patch ήταν το 2011. Το καινούργιο patch εκτός από κάποιες διορθώσεις στον κώδικα και βελτιώσεις σε κενά ασφαλείας για την προστασία ενάντια σε cheats και hacks διορθώνει ορισμένα glitches που δημιουργούνται από τα νέα λειτουργικά συστήματα (Windows7,8,10) και επίσης υποστήριζε ι το καινούργιο hardware χωρίς προβλήματα.Ακόμα έχει και καινούριο installer για το OSX για τους Mac χρήστες.

Μια ανακοίνωση της Blizzard λέει "Υπάρχει ακόμα μια μεγάλη κοινότητα του Diablo 2 παγκοσμίως και σας ευχαριστούμε που έρχεστε να παίζετε μαζί μας. Το ταξίδι αυτό ξεκινάει με τη μεταφορά του Diablo 2 σε σύγχρονες πλατφόρμες, αλλά δεν σταματάει εδώ. Τα λέμε στο Sanctuary, adventurers" μπορεί να ετοιμάζει μια έκδοση του παιχνιδιού που θα τρέχει μέσω του Battlenet launcher.Πάντως το Diablo II έχει ακόμα και σήμερα εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Κατεβάστε το από εδώ το Patch 1.14a αν έχετε μόνο την έκδοση του Diablo II χωρίς το expansion Diablo II: Lord of Destruction expansion.

Κατεβάστε το από εδώ το Patch 1.14a αν έχετε το Diablo II με το expansion Diablo II: Lord of Destruction expansion.

Και η επίσημη σελίδα για Download του patch 1.14a

Αν δεν λειτουργούν οι σύνδεσμοι παρακαλώ σχολιάστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.