Palmer Luckey: Το RiFT θα υποστηρίξει Mac, αν η Apple “κυκλοφορήσει κάποτε ένα καλό υπολογιστή”

Palmer Luckey: Το RiFT θα υποστηρίξει Mac, αν η Apple “κυκλοφορήσει κάποτε ένα καλό υπολογιστή”Μπορεί να ακούστηκε κάπως σκληρό, αλλά αυτή είναι μάλλον η πραγματικότητα για την προϊοντική προσφορά της Apple όσον αφορά στις δυνατότητες gaming των υπολογιστών Mac σύμφωνα με τον co-founder της Oculus, Palmer Luckey.
Ο Palmer Luckey μίλησε στο ShackNews σε ένα πρόσφατο event για το Xbox, και στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου από την γνωστή ιστοσελίδα που αφορούσε στην συμβατότητα του Oculus RiFT με το OS X, απάντησε ότι “αυτό εξαρτάται από την Apple. Αν κυκλοφορήσει κάποτε ένα καλό υπολογιστή, θα το κάνουμε”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Luckey αναφέρθηκε στην γενικότερη απροθυμία της Apple να αξιοποιήσει high-end GPUs στα προϊόντα της, τα οποία βασίζονται περισσότερο στα ενσωματωμένα γραφικά των επεξεργαστών της Intel. “Μπορείς να αγοράσεις έναν Mac Pro με $6000 με κορυφαία επιλογή την AMD FirePro D700, και να μην ταιριάζει με τα δικά μας recommended specs” είπε ο Palmer Luckey. “Έτσι, αν δώσουν προτεραιότητα σε higher-end GPUs όπως συνήθιζαν να κάνουν κάποτε, θα θέλαμε να υποστηρίξουμε Mac. Αλλά αυτή την στιγμή, απλώς δεν υπάρχει ούτε έστω ένα μηχάνημα που να το υποστηρίζει” συνέχισε.

Με απλά λόγια, ενώ τα γραφικά στους σύγχρονους υπολογιστές Mac είναι αρκετά καλά για την πλειοψηφία των εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι χρήστες, τα συγκεκριμένα μηχανήματα δεν έχουν κατασκευαστεί για gaming, ακόμα και αν κοστίζουν όσο ένα καλό gaming PC.

Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.