Οι πρώτες παραγγελίες για το Oculus Rift

Μετά την πρώτη καμπάνια της εταιρίας στο Kickstarter το 2012 φαίνεται πως η μεγάλη μέρα έφτασε, αφού σήμερα αναμένεται επίσημα η διάθεση του Oculus Rift παγκοσμίως, κάτι που επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους τύπου και ο Brendan Iribe, CEO της Oculus με ένα tweet στον προσωπικό λογαριασμό του.

Ήδη οι πρώτοι που προπαρήγγειλαν το πολλά υποσχόμενο VR headset θα ξεκινήσουν από σήμερα να το παραλαμβάνουν με σειρά παραγγελίας, την ημέρα άλλωστε που και η ίδια η εταιρία είχε πει οτι θα είναι έτοιμη για να ξεκινήσει τις αποστολές. Αναμφίβολα η σημερινή αποτελεί μεγάλη ημέρα για την εταιρία που κατάφερε το 2012 να συγκεντρώσει πάνω από 2.5 εκ δολάρια από kickstarters έτσι ώστε να φέρει εις πέρας το project της.

The first Oculus Rift has shipped, deliveries begin Monday 3.28.2016. pic.twitter.com/C0MMKmezun

Η αγορά λέει - μέχρι στιγμής- οτι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Oculus Rift αναμένεται να είναι το Playstation VR, το οποίο όμως δεν πρόκειται να δούμε στις προθήκες των καταστημάτων παρά μόνο μετά το τέλος του 2016, κάπου στις αρχές του 2017, ενώ άλλες προτάσεις στον χώρο του VR (Virtual Reality) όπως τα Google Cardboard και το Samsung Gear VR έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη συμπάθεια του κόσμου, χωρίς όμως να μπορούν να αντιμετωπίσουν το Oculus Rift στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Rifts are finally shipping to both pre-orders and Kickstarter backers! Getting ready to flood our servers with Rifters.

— Palmer Luckey (@PalmerLuckey) March 24, 2016

Την είδηση σχολίασε επίσης και ο ιδρυτής της εταιρίας και εφευρέτης του Oculus Rift, Palmer Luckey γεμάτος ικανοποίηση.

Πηγή:digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.