Η Sony δήλωσε ότι η τεχνολογία διπλού φακού θα εφαρμοστεί στα smartphone μέχρι το 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για dual-lens technologyΜήπως η Sony μόλις επιβεβαίωσε την φήμη για την Apple χρησιμοποιώντας διπλή φωτογραφική κάμερα για το iPhone 7 Plus της Apple; Η Apple έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της Sony για την κάμερα iSight της. Σήμερα, ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών είπε ότι μεγάλοι κατασκευαστές smartphone θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία dual-lens technology εντός του επόμενου έτους.

Ο Sony CFO Kenichiro Yoshida έκανε την δήλωση, προσθέτοντας ότι η ζήτηση για την dual-lens technology (τεχνολογία διπλού φακού) μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά το 2016 από μια επιβράδυνση στην αγορά των high-end συσκευών. Με αυτό κατά νου, ο Yoshida δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε μέχρι το 2017 να εμφανιστούν συστήματα κάμερας με διπλό φακό σε high-end συσκευές. Ακόμα, αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει ένα τεράστιο ιστορικό με τις κλήσεις του για την Apple, δήλωσε πρόσφατα ότι ένας δεύτερος φακός της κάμερας στο πίσω μέρος του iPhone 7 Plus θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οπτικό zoom .

Αποτέλεσμα εικόνας για dual-lens technology

Η Apple έχει μια ιστορία προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό στην πίσω κάμερα για συσκευές της iPhone Plus. Για παράδειγμα, η πίσω snapper για τα Apple iPhone 6 Plus και 6s Apple iPhone Plus τόσο χαρακτηριστικό Optical Imaging σταθεροποίηση. Το τελευταίο εμποδίζει τις εικόνες σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το να επηρεάζεται από τα τρεμάμενα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.