Ανακτήσετε τα δεδομένα σας από ένα γρατζουνισμένο CD-DVD τα καλύτερα δωρεάν CD Recovery

Ξέρω ότι εν έτη 2016 δεν χρησιμοποιoύμε πολύ πια CD-DVD για αυτούς που χρησιμοποιούν και για αυτούς που θέλουν να ανακτήσουν από τα παλιά γρατζουνισμένα και φθαρμένα τους CD-DVD σημαντικά αρχεία που μπορεί να μην είναι πλέον προσβάσιμα με τα παρακάτω προγράμματα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.






CD Recovery Toolbox

Το CD Recovery Toolbox υποστηρίζει όλα τα φορμάτ CD-DVD. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αποκαταστήσει τα χαμένα στοιχεία που υπάρχουν στον κατεστραμμένο δίσκο. Η χρήση αυτού του προγράμματος είναι πολύ εύκολη και προτείνετε για αρχάριους.Το interface του προγράμματος οδηγείται από έναν οδηγό, όπου ο χρήστης θα πρέπει να εκτελέσει μια ενιαία δράση σε κάθε σελίδα.
CD Recovery Toolbox βρίσκει το μέγιστο ποσό των δυναμένων να αναζητηθούν πληροφορίες σχετικά με το χαλασμένο δίσκο. Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα αρχεία και τους φακέλους που διατίθενται για ανάκτηση. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τα αρχεία και τους φακέλους μέσα από μια λίστα που πρέπει να ανακτηθεί.Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το δίσκο που δεν μπορούν να ανακτηθούν. Αυτό εξαρτάται από το βαθμό και τη θέση της βλάβης.



Κατεβάστε το από εδώ.

CDCheck

Το CDCheck είναι από τα παλαιότερα προγράμματα αυτού του είδους το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει τα περισσότερα τα CD μέσα σε λίγα λεπτά να σας πει αν τα δεδομένα είναι εντάξει.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο που χρειάζεται για μια σάρωση.Αν ένα CD ή DVD εμφανίζει τα αρχεία με βλάβη, ή δεν μπορείτε πλέον να διαβάσει ένα αρχείο σε μια μονάδα δίσκου, το CDCheck μπορεί να αλλάξει σε λειτουργία ανάκτησης και κάνει μια πλήρη σάρωση του CD ή DVD, την ανάκτηση χαμένων αρχείων κατά μήκος του. Όταν ορισμένα μέρη ενός αρχείου δεν μπορούν να ανακτηθούν πλήρως, το πρόγραμμα θα εξακολουθεί να κάνει ανακτήσει για τυχόν "υπολείμματα" αρχείων που μπορούν να διασωθούν.



Κατεβάστε το από εδώ.

Unstoppable Copier 

Unstoppable Copier ανακτεί τα αρχεία από δίσκους με "σωματικές" βλάβες(βαθιές γραβτζουνιες). Σας επιτρέπει να αντιγράψετε τα αρχεία από δίσκους με προβλήματα όπως η κακους τομείς,που δίνουν απλά σφάλματα κατά την ανάγνωση των δεδομένων. Το πρόγραμμα θα προσπαθήσει να ανακτήσει κάθε αναγνώσιμο κομμάτι ενός αρχείου και να θέσει τα κομμάτια μαζί. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο στους περισσότερους τύπους αρχείων.

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα καθημερινό εφεδρικό σύστημα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κατά παρτίδες λειτουργίες του. Μια λίστα των μεταφορών μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα αρχείο και, στη συνέχεια, εκτελείται από τη γραμμή εντολών για να εκτελέσετε την ίδια παρτίδα των μεταφορών σε τακτική βάση, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το γραφικό περιβάλλον διεπαφής. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τις παραμέτρους της γραμμής εντολών που επιτρέπει την εφαρμογή για να εκτελείται από προγραμματιστές ή δέσμες ενεργειών, ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στις καθημερινές εργασίες του server.



Κατεβάστε το από εδώ.

Abyssal Recovery

Abyssal Recovery μπορεί να διασώσει τα αλλοιωμένα ή χαμένα στοιχεία από το κατεστραμμένο, γδαρμένο, ή ελαττωματικά CD και DVD δίσκων.To Abyssal Recovery είναι ένα βασικό λογισμικό ανάκτησης CD και DVD δεδομένων που προσπαθεί να σώσει τα δεδομένα από εν μέρει δυσανάγνωστους δίσκους και μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία σε άλλο προορισμό στο σκληρό σας δίσκο ή usb flash.Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα για να αντιγράψετε byte με byte για την ελαχιστοποίηση των απωλειών, ή μπορείτε να ορίσετε ένα μεγαλύτερο αριθμό των bytes που θα αντιγραφεί μια φορά για ταχύτερη ανάκαμψη.



Κατεβάστε το από εδώ.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.