Ένα νέο ξενοδοχείο στο Amsterdam που θα λατρέψουν οι gamers!

the-arcade-hotel-gaming-amsterdamΑν δεν είχατε ήδη αρκετούς λόγους για να επισκεφθείτε το Amsterdam, μόλις δημιουργήθηκε άλλος ένας, ειδικά για όσους λατρεύουν το gaming. Ένα ξενοδοχείο πραγματικά αφιερωμένο στους gamers λοιπόν…
Είναι το Arcade Hotel στην ανερχόμενη περιοχή De Pijp της ολλανδικής πόλης, που θέλει να αποτελέσει ένα φιλόξενο χώρο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το Amsterdam αλλά γυρίζοντας στο ξενοδοχείο τους να… παίξουν με την ψυχή τους.
the-arcade-hotel-gaming-amsterdam4
Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μία ρετρό κονσόλα χωρίς extra κόστος ενώ στο lobby του ξενοδοχείου υπάρχουν φορητές κονσόλες για multiplayer gaming, όπως επίσης μία βιβλιοθήκη γι’ αυτούς που λατρεύουν τα comics.
the-arcade-hotel-gaming-amsterdam3
Υπάρχει μάλιστα και late check out στη 1 το μεσημέρι, ώστε όσοι έπαιζαν έως το… πρωί να μπορέσουν να ετοιμαστούν και να φύγουν από το ξενοδοχείο με την ησυχία τους.
the-arcade-hotel-gaming-amsterdam5
Στα εγκαίνια του Arcade Hotel, που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μόλις ημέρες, υπήρχε δοκιμή gin, street food, ενώ πραγματοποιήθηκε και ένα τουρνουά FIFA για τους τυχερούς που ήταν εκεί.
the-arcade-hotel-gaming-amsterdam2
Το ξενοδοχείο έχει σχέδια για την κατασκευή ενός ειδικού gaming room μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά και τη δημιουργία περισσότερων δωματίων, στοχεύοντας στο να αποτελέσει τον ιδανικό τουριστικό προορισμό για κάθε gamer στην Ευρώπη. Γιατί όχι;
Πηγή:digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.