Σε standalone μορφή το The Last of Us: Left Behind

Αποτέλεσμα εικόνας για The Last of Us: Left BehindΌπως ανακοίνωσε η Sony Computer Entertainment, το story based DLC του The Last Of Us, ονόματι Left Behind, θα κυκλοφορήσει σε standalone μορφή για PlayStation 3 και PlayStation 4 -αν και στην περίπτωση του PS4 το συγκεκριμένο Add-On υπάρχει ήδη μέσα στη Remasterd Edition- στις 12 Μαΐου, στην τιμή των 9,99€.

Επιπλέον, όσοι προμηθευτούν τη standalone μορφή του Left Behind, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν για περιορισμένο χρόνο, και συγκεκριμένα δυο ώρες, το Factions multiplayer mode.

Τέλος, θα υπάρχουν και επιλογές αναβάθμισης της standalone μορφής του Left Behind, και για τις δυο κονσόλες. Συγκεκριμένα, η πρόσβαση στο Full Factions Multiplayer θα κοστίζει 9,99€ τόσο σε PS3 αλλά και σε PS4. Για επιπλέον 24,99€ στο PlayStation 4 και 14,99€ στο PlayStation 3, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν ολόκληρο το παιχνίδι The Last Of Us, συμπεριλαμβανομένου και του Treacherous Territories Map Pack.

Όσοι θέλουν όλα τα παραπάνω, μπορούν να γλιτώσουν μερικά χρήματα, αγοράζοντας τα όλα μαζί και πληρώνοντας 34,99€ για την PS4 αναβάθμιση, και 24,99€ για τη PS3.

Πηγή:gameover.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.