Αλλάζουν τακτική οι hackers - Προτιμούν ήσυχες και στοχευμένες επιθέσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για hackersΗ Websense Security Labs δημοσίευσε έρευνα για την ασφάλεια που  πραγματοποίησε το 2015. Σύμφωνα με την έκθεση Websense 2015 Threat Report ο όγκος των απειλών malware έχει μειωθεί, παρά την αύξηση των παραβιάσεων.

Οι hackers φαίνεται να έχουν αλλάξει τακτική και από τις μαζικές-κραυγαλέες παραβιάσεις των περασμένων χρόνων προτιμούν τις πιο «ήσυχες, στοχευμένες και μοναδικές επιθέσεις» οι οποίες σύμφωνα με τη Websense είναι πολύ πιο αποτελεσματικές.

Η Websense 2015 Threat Report  αναφέρει ότι οι συγγραφείς κακόβουλου λογισμικού συνεχίζουν την επαναχρησιμοποίηση ίδιων τεχνικών.

Το 99,3% του κακόβουλου λογισμικού χρησιμοποιεί υποδομές διοίκησης και έλεγχου που έχουν χρησιμοποιηθεί και από άλλους κακόβουλους developers. Τα script kiddies σύμφωνα με την εταιρεία μπορούν πια να εκτελούν επιτυχείς επιθέσεις χάρη στα exploit kits που ενοικιάζονται, τα Malware-as-a-Service και άλλες κακόβουλες υπηρεσίες που μπορούν να αγοράσουν ελεύθερα στο διαδίκτυο.

H Websense ενσωματώνει τις πιο ισχυρές web και data τεχνολογίες ασφάλειας με το email security για την επίτευξη απαράμιλλης ασφάλειας και προστασίας έναντι στοχευμένων και επικίνδυνων επιθέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την AlfaVAD SA επίσημο διανομέα  Websense sales@alfavad.com. Διαβάστε το Websense 2015 Threat Report  εδώ: http://www.alfavad.com/news/websense-2015-threat-report-top-takeaways-c-suite

Πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.