Αντλίες Θερμότητας Therma V της LG για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%

Τι είναι; Οι αντλίες θερμότητας Therma V της LG Electronics (LG) διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και αποτελούν την πιο οικονομική και ασφαλή λύση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές. Οι ολοκληρωμένες λύσεις Therma V διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία σε χώρους και εγκαταστάσεις, ενώ είναι ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον, εξοικονομώντας ενέργεια και κόστος έως 80%.
Τα μοντέλα της LG βρίσκονται στη λίστα με τις επιλέξιμες αντλίες θερμότητας για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», διαθέτοντας τη δυνατότητα χρηματοδότησης για την προμήθεια και εγκατάστασή τους έως και 70% της συνολικής τους αξίας. 
Πως λειτουργούν; Με ειδική τεχνολογία προκειμένου να παράγουν θερμότητα, αντλούν την ενέργεια που υπάρχει στον αέρα του περιβάλλοντος και τη μεταφέρουν στη συνέχεια στο νερό, έτσι ώστε να θερμάνουν τους επιθυμητούς χώρους. Η λειτουργία τους είναι τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα λέβητα πετρελαίου, ενώ προσφέρει πολύ μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, καθώς βασίζεται στον ατμοσφαιρικό αέρα και την ηλεκτρική ενέργεια. Η εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας Therma V της LG είναι εύκολη, απαιτώντας μόνο 1-2 μέρες για να ολοκληρωθεί, ενώ τα έξοδα συντήρησής τους είναι ελάχιστα. 
Για ποιες περιπτώσεις; Ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες κτιρίων για θέρμανση, κλιματισμό και παροχή ζεστού νερού κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, οι αντλίες θερμότητας Therma V της LG ταιριάζουν τόσο σε νέες, όσο και σε ήδη υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις. Είναι συμβατές με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και καλοριφέρ, με boiler και ηλιακά πάνελ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης του παραδοσιακού συστήματος θέρμανσης (λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου)ως ενισχυτική πηγή σε ακραίες περιπτώσεις.
Τέλος, διαθέτουν αθόρυβη λειτουργία και είναι φιλικές προς το περιβάλλον, εκπέμποντας μειωμένη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα. Επιπλέον, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους επιτρέπουν γρήγορη ανταπόκριση στις καιρικές μεταβολές και λειτουργούν με ασφάλεια και αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα για την εξοικονόμηση που προσφέρουν οι αντλίες θερμότητας LG Therma V μέσω της ειδικής εφαρμογής της LG Heat Pumps Energy Saving Calculator.
Πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.