Οι απαιτήσεις του Far Cry 4 για τους υπολογιστές

Τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις του επερχόμενου Far Cry 4 για τους υπολογιστές, γνωστοποίησε στο κοινό με μια ενημέρωση στο UbiBlog η Ubisfot. Ο νέος τίτλος της σειράς Far Cry χρειάζεται 30 GB ελεύθερου χώρου για εγκατάσταση και τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM για ικανοποιητική απόδοση, ενώ τις υπόλοιπες απαιτήσεις του παιχνιδιού μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά με το πέρας του κειμένου. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το soundtrack του Far Cry 4, για το οποίο θα διατεθεί στην Ευρώπη η Ultimate Kyrat Edition, η συλλεκτική έκδοση του τίτλου, ενώ το παιχνίδι θα διατεθεί και σε bundle με τα PS3 και PS4.
Η ιστορία του Far Cry 4 λαμβάνει χώρα στο Nepal και υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι η Ubisoft Montreal, σε συνεργασία με άλλα studios της Ubisoft. Περισσότερα για την ιστορία του τίτλου μπορείτε να μάθετε από το ακόλουθο story trailer, ενώ να θυμίσουμε πως όσοι προβούν σε προπαραγγελία του τίτλου θα λάβουν την limited edition του Far Cry 4, που περιλαμβάνει τρεις επιπλέον αποστολές για το single player κομμάτι του παιχνιδιού. Επίσης, πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ακόμα trailer για το Far Cry 4, που παρουσιάζει την PC έκδοση του παιχνιδιού και τις τεχνολογίες που εφαρμόζει η Nvidia για την καλύτερη απεικόνιση του τίτλου. Το Far Cry 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One στις 18 Νοεμβρίου.

Minimum

Supported OS
Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)

Processor
Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz

Memory
4GB

Video Card
NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)

Direct X
Version 11

Hard Drive
30 GB available space

Sound Card
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

Optimal

Supported OS
MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)
Processor
Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better

Memory
8GB

Video Card
NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (2GB VRAM)

Direct X
Version 11
Hard Drive
30 GB available space

Sound Card
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
- See more at: http://www.gameover.gr/news/item/29321-oi-apaitiseis-tou-far-cry-4-gia-tous-ypologistes#sthash.eUSPj2uV.dpuf

Πηγή:gameover.gr

Πηγή:gameover.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.