Έξι πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Playstation 1

Μπορεί εδώ και μερικούς μήνες το Playstation 4 να έχει κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των πολυκαταστημάτων ανά τον κόσμο, στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα ευρέως διαδεδομένο αφού έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα.
Ένας προκάτοχός του ωστόσο έχει γράψει... ιστορία στο ελληνικό κοινό, αφού όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα μέσα της δεκαετίας του 90', άλλαξε ότι ξέραμε μέχρι εκείνη τη στιγμή για τον κόσμο του gaming. Ο λόγος για το Playstation 1, το πρώτο στη σειρά κονσόλων gaming της Sony.
Το βίντεο μας δείχνει έξι πράγματα που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα για τη διάσημη συσκεύη ή ακόμα και αν τα ξέραμε, τα έχουμε ξεχάσει, αφού είναι πολλά τα χρόνια που έχει αποσυρθεί από την παραγωγή και ως συνέπεια από το... σαλόνι μας...

Το ήξερες: 
Με διάρκεια 11 ετών, το PlayStation είχε μια από τις μακρύτερες περιόδους που ήταν διαθέσιμο στην αγορά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Στις 23 Μαρτίου 2006, η Sony ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την παραγωγή.
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2007, συνολικά 7.918 διαφορετικοί τίτλοι παιχνιδιών είχαν διανεμηθεί παγκοσμίως. Έως τις 31 Μαρτίου 2007, η συνολική διανομή έφτασε τα 962 εκατομμύρια τεμάχια. Το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το PlayStation ήταν το FIFA Football 2005.


Πηγή:nwesbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.