Grand Theft Auto V σε PS4 και Xbox One το Νοέμβριο


Η Rockstar, με κάθε επισημότητα, ανακοίνωσε σήμερα τις ημερομηνίες διάθεσης του Grand Theft Auto V για τις κονσόλες της νέας γενιάς και τους υπολογιστές. Το νεότερο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς του αμερικάνικου studio έρχεται "ανανεωμένο" σε PS4 και Xbox One στις 18 Νοεμβρίου, ενώ σε PC θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2015. Το παιχνίδι έχει υποστεί πολλές αλλαγές στον τεχνικό και οπτικό τομέα, με το Los Santos και το Blaine County να δείχνουν πιο ζωντανά και αληθοφανή από ποτέ. Ακόμα, στις νέες εκδόσεις του παιχνιδιού, θα υπάρχουν καινούργια οχήματα, όπλα και δραστηριότητες, περισσότερη κίνηση στους δρόμους, επιπλέον άγρια ζώα, καθώς και βελτιωμένα εφέ καιρικών συνθηκών, ανάμεσα σε άλλα.
Επίσης, βελτίωση θα υπάρχει και στους ραδιοσταθμούς του παιχνιδιού - 17 τον αριθμό - με περισσότερα από 100 νέα τραγούδια και DJ mixes να προστίθενται στο Grand Theft Auto V, προς ικανοποίηση των μουσικόφιλων παικτών του τίτλου. Σε όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι για PC, PS4 και Xbox One θα προσφερθεί ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χρήματα εντός παιχνιδιού, τα οποία μπορούν να "επενδύσουν" στον κόσμο του Grand Theft Auto V, αλλά και στο Grand Theft Auto Online. Για τους παίκτες που επιστρέφουν στο Grand Theft Auto V, προερχόμενοι από τις εκδόσεις για PS3 και Xbox 360, θα υπάρχει επιπλέον υλικό στο παιχνίδι, που περιλαμβάνει σπάνιες εκδόσεις οχημάτων, καθώς και νέες δραστηριότητες και όπλα.
Βελτιωμένο είναι και το Grand Theft Auto Online, με αυξημένο αριθμό παικτών, καθώς σε PS4 και Xbox One μέχρι 30 παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε δικτυακό περιβάλλον, ενώ όλες οι αναβαθμίσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι, καθώς και το επιπλέον περιεχόμενο που έχει διατεθεί για αυτό, θα περιλαμβάνονται στις εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One, με πολύ περισσότερο υλικό να ακολουθεί στη συνέχεια. Τέλος, οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν τους χαρακτήρες και την πρόοδό τους στο παιχνίδι, στην νέα έκδοση της επιλογής τους, με περισσότερες λεπτομέρειες για την μετάβαση αυτή να εμπεριέχονται στην ακόλουθη σελίδα.
Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο trailer για το Grand Theft Auto V, το οποίο συνοδεύεται από εικόνες του παιχνιδιού από την έκδοση για το PS4.



Πηγή:gameover.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.