Από σήμερα η δεύτερη αναβαθμισμένη έκδοση 8.0.2 του iOS 8

H Apple, νωρίς σήμερα το πρωί, δημοσίευσε την αναβαθμισμένη έκδοση 8.0.2, τη δεύτερη στο λειτουργικό σύστημα iOS 8, η οποία έχει σχεδιαστεί να διορθώσει σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε η εισαγωγή της 8.0.1, όπως θέματα αναγνώρισης δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που εμφανίστηκαν σε χρήστες iPhones την Τετάρτη.

Μετά την εγκατάσταση του iOS 8.0.1, πολλοί χρήστες iPhone 6 και iPhone 6 Plus, διαπίστωσαν πως η υπηρεσία παρόχου είχε προβλήματα όπως και η λειτουργία του αισθητήρα Touch ID.
Η Apple απέσυρε την αναβάθμισμένη έκδοση, περίπου στη μιάμιση ώρα μετά την κυκλοφορία της, αλλά ήδη ένας σημαντικός αριθμός χρηστών είχε κάνει download την έκδοση. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως ερευνά το θέμα και μια νέα έκδοση αναμένεται σύντομα -κυκλοφόρησε και έντυπο ενημέρωσης, συστήνοντας επαναφορά μέσω iTunes στην iOS 8.
H έκδοση iOS 8.0.1 περιείχε τη λύση του μείζονος προβλήματος HealthKit, το οποίο ανακαλύφθηκε λίγο πριν την κυκλοφορία του iOS 8, αναγκάζοντας την Apple να αφαιρέσει ήδη αναρτημένες εφαρμογές στο App Store που υποστηρίζουν HealthKit. Mε την κυκλοφορία των εκδόσεων 8.0.1 και 8.0.2 θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στο App Store. Οι ενημερώσεις έρχονται να διορθώσουν επίσης θέματα που παρατηρήθηκαν σε πληκτρολόγια τρίτων, στη λειτουργία Reachability, Βιβλιοθήκης Φωτογραφιών, SMS/MMS και άλλα.
Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.