Υπηρεσία της WIND σε επαγγελματικά ψυγεία

Χάρη στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας ένα απλό επαγγελματικό ψυγείο μπορεί να γίνει έξυπνο και να αντιμετωπίσει την καλοκαιρινή ζέστη πιο αποτελεσματικά. Μια μικρή συσκευή τοποθετείται εύκολα μέσα σε κάθε ψυγείο ώστε όταν η θερμοκρασία ξεφύγει από την επιθυμητή ρύθμιση να στείλει SMS ή e-mail ειδοποίησης στον επαγγελματία. Αντίστοιχα, ειδοποιεί άμεσα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Την λύση αυτή προσφέρει η υπηρεσία  freeze alert που σχεδίασε και ανέπτυξε η WIND, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις, ώστε να δώσει σε όλα τα καταστήματα – επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια κτλ. την ευκαιρία να μετατρέψουν τα ψυγεία τους σε έξυπνες συσκευές που επικοινωνούν μαζί τους, αποφεύγοντας το άγχος του συνεχούς ελέγχου της θερμοκρασίας κατά την θερινή περίοδο.
Το WIND freeze alert είναι ιδανικό για όλους τους τύπους ψυγείων, λειτουργεί όλο το 24ωρο, ακόμη και όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με internet. Προσφέρει αυτονομία σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης, καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Πέρα από την αποστολή SMS και e-mail, η υπηρεσία freeze alert στέλνει ηχητική ειδοποίηση στην οθόνη του υπολογιστή ενώ ενεργοποιεί και ηχητική ειδοποίηση μέσω εγκατεστημένης σειρήνας  αν η πόρτα του ψυγείου παραμείνει ανοικτή παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της WIND στο 1277 από κινητό WIND ή στο 8005001277 από σταθερό ή να επισκεφθούν το www.wind.gr.
Πηγή:kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.