Το επόμενο Samsung Galaxy θα είναι μεταλλικό;

Με το Samsung Galaxy S5 να έχει ήδη κυκλοφορήσει, η εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα εκδοχή του, με πιο ανθεκτική κατασκευή. 
Η κορεατική εταιρεία κατασκευής smartphone φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα μεταλλικό smartphone που θα ονομάζεται Galaxy F. 
Το GSM Arena δημοσίευσε σήμερα μια νέα φωτογραφία για το πώς θα είναι το επόμενο κινητό τηλέφωνο της εταιρίας, ωστόσο δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά. Αυτό που είναι όμως εμφανές, είναι ένα μεταλλικό πλαίσιο που βρίσκεται στις άκρες του τηλεφώνου, το οποίο μοιάζει με το μεταλλικό άκρο του iPhone. 
Ωστόσο όπως τονίζει η ιστοσελίδα, σε καμία περίπτωση δεν αναμένεται να είναι ένα τηλέφωνο εντελώς από αλουμίνιο, όπως το HTC One. 
Επίσης αναφέρεται ότι αν και το πλαίσιο του Galaxy F θα είναι από μέταλλο, θα εξακολουθούν να υπάρχουν τα κομμάτια από πλαστικό, όπως επίσης και το αποσπώμενο πίσω μέρος. 
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες φήμες και διαρροές, που ήθελαν το Galaxy F να είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο. 
Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να είναι παρόμοιο με το Galaxy S5 με την εξαίρεση των μεταλλικών άκρων του, ωστόσο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, η οποία αναμένεται να γίνει στο συνέδριο IFA στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο.

Πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.