GeForce GTX 780 κάρτες γραφικών με 6GB μνήμης GDDR5

Ένας από τους συνεργάτες hardware της Nvidia ετοιμάζεται να αναπτύξη μια σειρά από GeForce GTX κάρτες γραφικών 780 με διπλάσια μνήμη ως σημείο αναφοράς. Η EVGA έστειλε e-mail ανακοινώνοντας τα σχέδια για να ανανεώσετε τις GeForce GTX 780 με τα μοντέλα 6GB , συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός Κωδικού που θα διαθέτουν λύση ψύξης ACX της εταιρείας. Θα πρέπει να εμφανίζεται στο πρόγραμμα Step-Up EVGA του , η οποία επιτρέπει στους χρήστες που αγόρασαν την κάρτα γραφικών EVGA εντός των τελευταίων 90 ημερών για την αναβάθμιση στο νέο μοντέλο πληρώνοντας τη διαφορά στην τιμή.

Τιμολόγηση θα ξεκινήσει στα $ 550 MSRP, το οποίο απέχει μόλις 30 δολάρια πιο ακριβά από ό,τι EVGA's 3GB SKU , αν και ενδιαφέρον είναι 50 δολάρια υψηλότερη από την GTX 780 με ψύκτη ACX . Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ωραίο να βλέπεις ότι η EVGA δεν θα τιμολόγηση παραπάνω για την πρόσθετη μνήμη.

Θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο αποθηκευτικές μονάδες η EVGA GeForce GTX 780 SC 6GB και ένα δεύτερο μοντέλο SC με ψύκτη ACX. Η πρώτη θα περιλαμβάνει μια βάση clockspeed των 941MHz, boost clockspeed των 993MHz, και φυσικά 6GB GDDR5, χρονισμένη στα 6.008 MHz σε ένα δίαυλο μνήμης 384-bit. Η ACX EVGA που ψύχεται το μοντέλο θα δούμε clockspeeds ανεβαίνει έως 941MHz (base) και 993MHz (boost).


Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ή EVGA θα προσφέρει τυχόν πρόσθετα αποθηκευτικές μονάδες του μοντέλου 6GB. Πριν από την προσθήκη νέων καρτών στο lineup, EVGA έχει ήδη όχι λιγότερο από 9 διαφορετικές GTX 780 μονάδες αποθήκευσης που κυμαίνονται από ένα απόθεμα χρονισμένες κάρτα με την GTX 780 Dual Classified Hydro Copper με προ-εγκατεστημένο waterblock και dual BIOSes.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.