Οι δέκα τύποι των Tablet Computers

Man using stylus pen for touching the digital tablet screenΤα Tablet που χρησιμοποιούνται για να περιορίζονται σε λίγους συγκεκριμένους τομείς όπου είχαν χρησιμοποιηθεί για εξαιρετικά εξειδικευμένες εργασίες. Αλλά τώρα, χάρη στην Apple και τον Steve Jobs, οι "ταμπλέτες" είναι οι συσκευές των καταναλωτών. Εάν σκέφτεστε για την αγορά ενός tablet, δεν είστε μόνοι, αλλά μπορεί να νιώθετε λίγο χαμένος σε όλες τις επιλογές. Η επιλογή του σωστού tablet  έρχεται κάτω σε ό, τι χρειάζεστε για να το χρησιμοποιήσετε. Έτσι, εδώ είναι μια λίστα με μερικά είδη Tablet και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.


1. Tablets κατανάλωση
Επιτρέψτε μου να πω αμέσως ότι όταν χώρισα τα Tablets σε κατηγορίες ένδειξη «κατανάλωση» και «παραγωγικότητα», ξέρω ότι κάνω κάποιες πολύ ευρείες γενικεύσεις. Θα χρησιμοποιηθούν για ένα iPad, το οποίο έχω βάλει στην κατηγορία κατανάλωση, ως αποκλειστική υπολογιστική συσκευή για περίπου δύο χρόνια. Είναι και άλλα Tablet σαν αυτό, είναι για την κατανάλωση περιεχομένου. Εμείς πάμε να δούμε τα Tablet που προορίζονται για τέτοιους σκοπούς ψυχαγωγίας πρώτα.
2. iPad
Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι επρόκειτο να ξεκινήσω με αυτό, έτσι δεν είναι; Η αγάπη της Apple ή το μίσος τους, θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Jobs και η εταιρεία έκανε μια καταπληκτική δουλειά με το iPad. Αφαιρεί όλα τα εμπόδια ανάμεσα σε σας και το παιχνίδι σας, την εικόνα, το βίντεο, ή eBook, έτσι ώστε η τεχνολογία να είναι στα χέρια σας.Αν θέλετε την καλύτερη δυνατό tablet και το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε το πολλές ή περιστασιακές εργασίες της παραγωγικότητας σε αυτό, θέλετε ένα iPad. Για πολλούς ανθρώπους, ένα iPad μπορεί να είναι μόνο ο υπολογιστή τους. Αν δεν υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα που ξέρετε ότι πρέπει να τρέχει σε Windows ή Mac λογισμικό, ένα iPad μάλλον θα το κόψει για σας. Και αν έχετε έναν υπολογιστή και θέλετε απλώς μια άλλη συσκευή για παιχνίδι και ψυχαγωγία, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από ό, τι το iPad. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να το χρησιμοποιεί για να κάνει.
3. Android
Android αναφέρεται τεχνικά σε ένα ολόκληρο λειτουργικό σύστημα και εφαρμογή του συστήματος, όχι κάποια συγκεκριμένη ταμπλέτα. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά tablet Android εκεί έξω. Τα περισσότερα tablet τρέχουνε κάποια έκδοση του Android λειτουργικού συστήματος περίπου στο ίδιο σημείο με το iPad στην κλίμακα της παραγωγικότητας. Έτσι, πώς να επιλέξετε μεταξύ τους; Το iPad έχει δικαίως επικριθεί ως ένας περιφραγμένος κήπος οικοσύστηματος. Μπορείτε να παίξετε με όσα εγκεκριμένα παιχνίδια όπως θέλετε. Αν το Hardware τρέχει Android τείνει επίσης να σας δώσει περισσότερες συνδέσεις όπως USB και HDMI θύρες και υποδοχές SD. Έτσι, αν αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά, αλλά βαριά παραγωγικότητα δεν είναι, θα πρέπει να κλίνει προς ένα ανδροειδές.
4. Kindle Fire / Nook HD
Πιθανόν να αναγνωρίζετε αυτά τα ονόματα από τα e-readers που φέρουν το ίδιο σήμα.Amazon και Barnes & Noble έχουν επεκταθεί οι απλοί e-αναγνώστες τους σε πλήρεις tablet.Ωστόσο, δεν είναι πραγματικά πλήρεις tablet. Αυτές οι συσκευές είναι πραγματικά για την κατανάλωση περιεχομένου, οπότε μην περιμένετε να πάρετε μια μεγάλη διαπραγμάτευση.Τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά για ορισμένους ανθρώπους. Αν θέλετε ένα tablet για έλεγχο email, περιήγηση στο διαδίκτυο, παιχνίδια και βλέποντας ταινίες, ένα Kindle Fire μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Διότι, αν αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με το tablet σας, μπορεί να μην θέλετε να δώσετε τόσα λεφτά για ένα iPad ή high-end Android.
5. Τα Windows RT
Δεν υπάρχουν πολλά tablet σε αυτή την ομάδα και, ειλικρινά, εγώ δεν θα εκπλαγώ εάν αυτά εξαφανιστούν εντελώς. Τα Windows RT είναι όπως τα Windows 8, εκτός του ότι μόνο έχει το σύγχρονο περιβάλλον environment. Η επιφάνεια εργασίας μοιάζει να είναι εκεί, αλλά μόνο για πράγματα όπως το Office. Δεν μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτελέσετε παλιά προγράμματα των Windows, όπως στα Windows 8. Εάν έχετε έναν υπολογιστή με Windows 8, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιείτε την επιφάνεια εργασίας τότε  τα Windows RT είναι αυτά που θες. Είναι στην πλευρά της κατανάλωσης των πραγμάτων, διότι οι Windows Store έχει προσφορές που θα πρέπει να περιορίζεται για να μην είναι βαριά στην παραγωγικότητα.
6.  Minis
Το iPad διαθέτει οθόνη 9,7 ιντσών. Μερικά Androids είναι μεγαλύτερα, το Kindle Fire είναι λίγο μικρότερο. Αλλά υπάρχει μια άλλη κατηγορία των tablet που αξίζει μια ξεχωριστή αναφορά που βρίσκονται γύρω από της 7-ίντσες. Αυτά τα μίνι tablet (όπως το iPad Mini) είναι σταθερά στην κατηγορία κατανάλωσης. tablet 8-ιντσών λειτουργούν πλήρως με τα Windows 8 buck, αλλά η οθόνη εξακολουθεί να είναι μικρή. Δεν νομίζω ότι αυτά θα μπορούσε κάποιος να τα χρησιμοποιήση ως η μόναδική υπολογιστική συσκευή αλλά αν σας βολεύει σαν μέγεθος ok.
7. Παραγωγικότητα
Όπως έχω ήδη πει, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ενός tablet κατανάλωσης και ενός tablet παραγωγικότητας είναι κάπως θολή. Μπορεί ακόμη να είναι ανύπαρκτη σύντομα, αλλά προς το παρόν, είναι μια διάκριση που αξίζει να κάνετε. Τα tablet τα  βάζω σε αυτή την κατηγορία που έχουν ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να τους θέσει εκτός από αυτά που έχουμε συζητήσει μέχρι στιγμής - την πλήρη ικανότητα των Windows. Αν αγαπάτε τον παράγοντα μορφή ταμπλέτας, αλλά απλά δεν μπορεί να αποσπάσει τον εαυτό σας μακριά από τα Windows, επειδή υπάρχουν μόνο ορισμένα προγράμματα θα πρέπει να έχουν, αυτή η ενότητα είναι για σας. 
8. Stand-alone tablets
Όλα τα tablet τρέχουν σχεδόν το ίδιο λειτουργικό σύστημα, έτσι θα πάμε να τα "σπάσουμε" με το σχεδιασμό του υλικού. Ας αρχίσουμε με τα tablet stand-alone. Αυτά φαίνονται σαν tablets, αισθάνονται σαν tablet, ίσως ακόμη και έχουν γεύση σαν tablet. Επειδή αυτό είναι ακριβώς αυτό που είναι. Υπάρχουν ισχυρά tablet που μπορούν να τρέξουν οποιοδήποτε πρόγραμμα των Windows που θέλετε, αλλά εξακολουθούν να είναι τα δισκία. Αυτές δεν έρχονται με ένα πληκτρολόγιο ή αποβάθρα, απλά να σταθεί μόνη της. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι όλα ότι το δυναμικό παραγωγικότητας των Windows μπορεί να πάει χαμένη χωρίς πληκτρολόγιο και το ποντίκι ή trackpad. Η επιφάνεια εργασίας δεν έχει βελτιστοποιηθεί για την αφή. Αλλά αν θέλετε κάτι ελαφρύ και λεπτό, σαν ένα tablet, που μπορεί να σηκώσει τα αγαπημένα προγράμματα των Windows, αυτό είναι ό, τι πρέπει για να αναζητήσουμε.
9. Convertibles
Οι δύο τελευταίες μορφές των tablets είναι κάποιες προσπάθειες να "παντρευτεί" το laptop και το tablet. Αναγνωρίζετε ότι τα υπερ-φορητά, Windows είναι ένα μεγάλο πράγμα, αλλά παραδέχονται το σημείο που θα πρέπει να έχουνε ένα ποντίκι για να επωφεληθούν πλήρως από αυτό. Τα Convertibles αρχίζουν συνήθως να μοιάζουν με ένα παραδοσιακό φορητό υπολογιστή. Στη συνέχεια, μπορείτε να λυγίσετε την οθόνη να το γυρίσετε ανάποδα, να στρίψετε προς τα πίσω, ή κάτι άλλο, και γίνεται ένα tablet. Αυτό είναι το στήσιμο να πάει για εάν θέλετε πραγματικά ένα φορητό υπολογιστή, αλλά θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τον παράγοντα μορφή tablet κάθε φορά σε μια στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα φορητό υπολογιστή τον περισσότερο χρόνο και θέλετε και ένα tablet σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι ότι πρέπει για εσάς.
10. Detachables

Επέλεξα να βάλω αυτή την ομάδα τελευταία επειδή είναι από τα αγαπημένα μου.Αυτά μπορούν να φέρουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή τη στιγμή που τα χρειαζόμαστε, ή όλα τα οφέλη ενός tablet, όταν πρέπει και όταν απαιτείται.Όταν θέλετε ένα tablet, μπορείτε απλά να πάρετε την οθόνη και να αφήσετε το πληκτρολόγιο και trackpad πίσω.Αυτά είναι για εκείνους από εμάς που αγαπούν το μέγεθος και το σχήμα ενός tablet,αλλά χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή των Windows μερικές φορές, αλλά δεν θέλουν δύο ξεχωριστές συσκευές.Αυτό είναι ότι πρέπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.