Πως να φτιάξετε εύκολα .gif animated με το Jiffy,Giffing Tool,Photoshop,GIMP [Video]


Ακολουθώντας τα βήματα στα παρακάτω βίντεο φτιάξτε τα δικά σας Gif animated εύκολα και γρήγορα Ωστόσο, έχουν δημιουργηθεί από ένα σχετικά μικρό κομμάτι του διαδικτύου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση, όμως. Από αρχάριους σε προηγμένα εργαλεία, έχουμε τον απόλυτο οδηγό για να κάνετε τη δική σας ομιλούμενη ταινία εικόνας στο διαδίκτυο.

Jiffy:Για γρήγορες και εύκολες YouTube εικόνες GIF


Τι είναι: Jiffy, είναι μια επέκταση στο Chrome. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ .
Για ποιον είναι: Τα άτομα που θέλουν να αρπάξουν μια στιγμή από ένα βίντεο στο YouTube και δεν νοιάζονται για υπότιτλους, λεπτή επεξεργασία, ή την ποιότητα της εικόνας. Ω, και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν Chrome.
Πώς λειτουργεί: Αφού έχετε εγκαταστήσει το Jiffy, κάθε βίντεο στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε θα πρέπει το Jiffy  να ελέγχει ακριβώς κάτω από την περιγραφή. Απλά εισάγετε τις ώρες έναρξης και λήξης στα κατάλληλα πλαίσια και η επέκταση θα μειώσει το βίντεο, να το μετατρέψει σε ένα GIF, και να επιστρέψει μια σύνδεση Imgur που μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε όπου θέλετε! Σημείωση: αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να φαίνεται αρκετά φρικτό, αλλά είναι γρήγορη και εύκολη.

Giffing Tool: Για τον περιστασιακό GIF καλλιτέχνη


Τι είναι: Giffing tool είναι μια εφαρμογή των Windows. Μπορείτε να πληρώσετε αν θέλετε για την πλήρη έκδοση, ή να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν εργαλείο με υδατογράφημα.
Για ποιον είναι: Εκείνοι που θέλουν να κάνουν λίγο περισσότερο σε βάθος επεξεργασία.Giffing εργαλείο σας επιτρέπει να περικόψετε καρέ του βίντεο, να προσθέσετε κείμενο, και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ποιότητας.  Επίσης, ενημερώνονται αρκετά συχνά (αν και ο μηχανισμός ενημέρωσης είναι λίγο περίεργο , έτσι θα πρέπει πιθανώς να κάνει εκ νέου τις συντομεύσεις σας κάθε φορά που θα πάρετε μια νέα έκδοση).
Πώς λειτουργεί: Giffing εργαλείο δημιουργεί αρχεία GIF με την καταγραφή της οθόνης σας σε μια επιλεγμένη περιοχή. Εδώ είναι τα βασικά βήματα, αφού έχετε την εφαρμογή και λειτουργία:
  1. Αποκτήστε το βίντεο που θέλετε να κάνετε GIF . Μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα μικρό buffer στην αρχή και το τέλος, αλλά όχι πάρα πολύ. Όσο μικρότερη είναι η καταγραφή, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέο" στο Giffing εργαλείο.
  3. Επιλέξτε μια ορθογώνια περιοχή της οθόνης σας που θέλετε να εγγράψετε.
  4. Πατήστε το play στο βίντεο σας.
  5. Όταν έχετε καταλάβει ολόκληρο το κλιπ, πατήστε το πλήκτρο Esc.
  6. Στο χρονοδιάγραμμα στην κορυφή, σύρετε το πράσινο και το κόκκινο λαβές στην αρχή και στο τέλος (αντίστοιχα) της δράσης που θέλετε να αποτυπώσετε.
  7. (Προαιρετικό): Χρησιμοποιήστε το κείμενο ή Εφέ εργαλεία για να προσθέσετε λεζάντες ή να μετατρέψετε σε κλίμακα του γκρι.
  8. Μόλις είστε ικανοποιημένοι, κάντε κλικ στο εικονίδιο δισκέτας για να αποθηκεύσετε την GIF σας.
Giffing εργαλείο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος και τις ρυθμίσεις ποιότητας. Αν θέλετε να ανεβάσετε στο Imgur, θα πρέπει να πάρετε GIF σας κάτω στο σημείο 2MB για δωρεάν λογαριασμούς, οπότε αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το τσίμπημα μέχρι να έρθει κάτω από το όριο.

GIMP: Για τον Δημιουργό Cross-Platform GIF


Τι είναι: GIMP είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που έχει ως στόχο να έχουν το χαρακτηριστικό της ισοτιμίας με το Photoshop. Αν και υστερεί σε ορισμένους τομείς, είναι εύκολο και ένα από τα πιο ισχυρά, ευέλικτο σουίτες μοντάζ μπορείτε να πάρετε χωρίς την καταβολή χρημάτων.
Για ποιον είναι: Windows, Mac, Linux και οι χρήστες που δεν θέλουν να πληρώνουν ένα σωρό των μετρητών για το Photoshop.
Πώς λειτουργεί: Για να κάνετε αρχεία GIF με το GIMP, εσείς πρέπει τόσο η ίδια GIMP καθώς και το GIMP Animation πακέτο (ή GIMP GAP, για όσους θέλουν τα αναδρομικά ακρωνύμια). Μπορείτε επίσης να βρείτε μια προ-μεταγλωττισμένη έκδοση του Windows δυαδική μορφή για GAP 2.6 εδώ .
Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να πάρετε ένα αρχείο βίντεο της σκηνής που θέλετε να κάνετε ένα GIF κατά προτίμηση σε μορφή MP4, αν και τις περισσότερες μορφές που μπορεί να παίξει VLC θα λειτουργήσει (MKVs προκαλούν κάποια artifacting η οποία θα μπορούσε να είναι δύσκολο στην εργασία γύρω, όμως).
Για να τραβήξει μόνο το τμήμα του βίντεο που θέλετε να κάνετε ένα GIF από:
  1. Ανοίξτε το βίντεο στο VLC.
  2. Σύμφωνα View, επιλέξτε "Advanced controls".
  3. Τοποθετήστε το playhead περίπου 5-10 δευτερόλεπτα πριν από την ενέργεια που θέλετε να εγγράψετε.
  4. Πατήστε το κόκκινο κουμπί εγγραφής.
  5. Πατήστε το play στο βίντεο.
  6. Όταν τελειώσετε με την καταγραφή της δράσης, πατήστε ξανά το κουμπί εγγραφής.
  7. Τώρα έχετε ένα clip που περιέχει μόνο την ενέργεια που θέλετε στο βίντεο βιβλιοθήκη σας!
Τώρα που έχετε το clip που χρειάζεστε, ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτή GIF! Θα καλύψει τα βασικά της δημιουργίας ενός GIF από το βίντεο, αλλά από τη στιγμή είναι στο GIMP, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να κάνετε με το βίντεο.
Για να δημιουργήσετε ένα GIF από ένα αρχείο βίντεο, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε το βίντεο κάτω χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο μέθοδο VLC που περιγράφεται παραπάνω.Από εκεί:
  1. Ανοίξτε το GIMP. Κάντε κλικ στο Video> Split Video into FramesExtract Videorange.
  2. Ανοίξτε το αρχείο βίντεο που δημιουργήσατε νωρίτερα.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή "Video Range" για να δείτε το βίντεο που εισάγετε.
  4. Τρίψτε με την προεπισκόπηση βίντεο για να βρει το πρώτο και το τελευταίο καρέ της επιλογής που θέλετε.
  5. Εισάγετε τον πρώτο αριθμό πλαισίου από τον πίνακα προεπισκόπησης σε «Από Πλαίσιο" στα δεξιά. Τοποθετήστε τον τελευταίο αριθμό καρέ στο πλαίσιο "Να Frame" κάτω από αυτό.
  6. Βεβαιωθείτε ότι "Create only one multilayer image" είναι επιλεγμένο.Κάντε κλικ στο OK. Αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο παράθυρο του αρχείου με κινούμενα σχέδια σας σε αυτό.
  7. (Προαιρετικό) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GIMP να κάνει οποιαδήποτε επεξεργασία εδώ, αν είστε ικανός με το app. Όταν είστε έτοιμοι για την εξαγωγή, να προχωρήσουμε.
  8. Επιλέξτε File > Export As..
  9. Πλοηγηθείτε στο φάκελο που θέλετε να εξόδου σε. Δώστε στο αρχείο ένα όνομα που επισυνάπτεται με. Gif στο τέλος.
  10. Βεβαιωθείτε «Loop Forever" είναι επιλεγμένο. Κάντε κλικ στο "Εξαγωγή".
Και τελειώσατε! Η μέθοδος αυτή μπορεί να πάρει λίγο επιπλέον εργασία μόνο και μόνο επειδή, για το άγνωστο, η διεπαφή GIMP μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά αν είστε σε Mac ή Linux μηχάνημα, GIMP είναι εκεί από την πλευρά σας.

Photoshop: Για σοβαρές δράσης GIF

Το βίντεο θα το βρείτε εδώ
Τι είναι: Το Photoshop είναι το βιομηχανικό πρότυπο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.Αυτό δεν είναι σίγουρα η διαδρομή για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει ελεύθερο λογισμικό, αλλά θα είναι ένα από τα πιο ισχυρά.
Για ποιον είναι: Αν θέλετε να κάνετε κάποιες σοβαρές μικροαλλαγές είτε στην ποιότητα της εικόνας ή να προσθέσετε εφέ σε εικόνες GIF σας, αυτό είναι για σας. Θα πρέπει επίσης να προμηθευτούν τις δικές σας αρχεία βίντεο (MP4 είναι μια καλή μορφή για να συνεργαστεί με). Σημείωση:. Θα καλύψει τον τρόπο να κάνει ένα GIF, αλλά το χειρισμό animations είναι ένας ολόκληρος κόσμος από μόνο του Αυτό το βίντεο θα σας δώσει μια αξιοπρεπή αλφαβητάρι για το πώς λειτουργεί, αλλά για τώρα θα ασχοληθούμε μόνο με τη βασική δημιουργία GIF.
Πώς λειτουργεί: Όπως και με το GIMP παραπάνω, θα πρέπει να τραβήξει ένα κλιπ από ένα πλήρες αρχείο βίντεο χρησιμοποιώντας VLC. Κατά προτίμηση, το βίντεό σας θα πρέπει να είναι σε μορφή MP4. Για να τραβήξει μόνο το τμήμα του βίντεο που θέλετε να κάνετε ένα GIF από:
  1. Ανοίξτε το βίντεο στο VLC.
  2. Under View, επιλέξτε "Advanced  controls".
  3. Τοποθετήστε το playhead περίπου 5-10 δευτερόλεπτα πριν από την ενέργεια που θέλετε να εγγράψετε.
  4. Πατήστε το κόκκινο κουμπί εγγραφής.
  5. Πατήστε το play στο βίντεο.
  6. Όταν τελειώσετε με την καταγραφή της δράσης, πατήστε ξανά το κουμπί εγγραφής.
  7. Τώρα έχετε ένα clip που περιέχει μόνο την ενέργεια που θέλετε στο βίντεο βιβλιοθήκη σας!
Τώρα ήρθε η ώρα για την ουσία διασκέδασης. Το Photoshop είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για την επεξεργασία εικόνων, και μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα με τα μεμονωμένα καρέ του animation που μπορείτε να κάνετε με την τακτική εικόνες. Εμείς δεν θα πρέπει να το καλύπτουμε αυτό, αλλά αν πάμε σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, αξίζει τον κόπο να το εξερευνήσετε. Ωστόσο, για να κάνει μια απλή animated GIF:
  1. Στο Photoshop, επιλέξτε File > Import > Video Frames to Layers…
  2. Στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται, χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί λαβές για να κόψετε το κλιπ προς τα κάτω με τα ακριβή καρέ που θέλετε να εισαγάγετε.
  3. (Προαιρετικό) Χρησιμοποιήστε το εργαλείο κειμένου ή φίλτρα για να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε τα πλαίσια, όπως βλέπετε την τακτοποίηση.
  4. Για να εξαγάγετε το GIF, επιλέξτε File > Save for Web...
  5. Εδώ, θα έχετε πολλές επιλογές που μπορείτε να ρυθμίσετε. Η κύρια αλλαγή θα πρέπει να αλλάζει το πρώτο αναπτυσσόμενο πλαίσιο δίπλα στο "GIF" σε "Adaptive" αν δεν είναι ήδη. Σε αντίθετη περίπτωση, το τσίμπημα όπως σας βολεύει, αλλά οι προεπιλεγμένες επιλογές πρέπει να είναι καλό.
  6. Στο κάτω μέρος, υπό τον τίτλο "Επιλογές Looping" διασφαλίζουν ότι "Forever" είναι επιλεγμένο, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι λάθος.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση ..." να δώσετε ένα όνομα και τοποθετήστε το κάπου.
Αυτό ήταν! Μόλις αυτό γίνει, μπορείτε να το ανεβάσετε στο Imgur, Minus, Dropbox, ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων που προτιμάτε. Ή απλά να τους συμπεριλάβει στο e-mail σας στα αφεντικά σας.Ενώ οι τέσσερις αυτές μέθοδοι θα πρέπει να δώσει σχεδόν ο καθένας μια επιλογή ή δύο, υπάρχουν δεκάδες εργαλεία έξω εκεί, και είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι από εσάς θα έχετε προτάσεις της δικής σας παρακάτω.

Πηγή:lifeHacker.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.