Το service manual του LG Nexus 5 αποκαλύπτει τα τελικά specs του

Ακόμα ένα smartphone που συγκεντρώνει τεράστιο hype γύρω από την κυκλοφορία του, ακόμα μια συσκευή η οποία έχει γίνει… φύλλο και φτερό πριν καν ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία της.
Τα επεισόδια που εκτυλίσσονται μπροστά από τις οθόνες του PC μας είναι λίγο πολύ αναμενόμενα, με το service manual της LG να αποτελεί πιθανώς το τελευταίο ανεπίσημο.

Το draft κείμενο δεν παύει πάντως να έχει και αυτό την χρησιμότητά του, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πρόσφατες διαρροές σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Έτσι λοιπόν το Nexus 5 θα διαθέτει οθόνη 4,95 ιντσών (ανάλυση  Full HD 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3GHz, 2GB RAM, καθώς και υποστήριξη NFC και 4G LTE.

Ένα νέο στοιχείο που μπορεί να αλιευθεί από το manual αφορά στον οπτικό σταθεροποιητή της κύριας κάμερας ανάλυσης 8MP ενώ τα υπόλοιπα… γνωστά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μπαταρία μεγέθους 2.300mAh, αποθηκευτικό χώρο 16 ή 32GB και φυσικά, OS Andoid Kit Kat 4.4.

To 281 σελίδων κείμενο υπόκειται σε μικρές διορθώσεις μιας και δεν είναι το τελικό  (πχ υποστήριξη Bluetooth 4.0 και όχι 3.0 όπως αναγράφεται,) ωστόσο το ζουμί παραμένει εδώ και καιρό... αναλλοίωτο και φαντάζει εξαιρετικά εύγευστο.


Πηγή:engadget.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.