Το νέο HTC Desire 300

«Τα τελευταία 17 χρόνια η HTC έθεσε στον κλάδο κινητής τηλεφωνίας την πρόκληση να αναπτύξει καινοτομίες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα κινητά τηλέφωνα. Σήμερα δεν αλλάζουμε μόνο την επικρατούσα άποψη για την οικονομική και τη μεσαία κατηγορία της αγοράς, αλλά ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά όσον αφορά τις κορυφαίες μας συσκευές και δυνατότητες», σχολίασε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Αποτελεί πάγια δέσμευσή μας να προσφέρουμε την πιο καινοτόμο γκάμα προϊόντων της αγοράς. Η σειρά Desire της HTC έχει γίνει συνώνυμη με την οικονομικά προσιτή ποιότητα. Προσφέροντας μερικά από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά οποιουδήποτε Smartphone, αυτά τα μοντέλα πραγματικά αντιπροσωπεύουν την κορυφαία ποιότητα σε μια πιο οικονομική κατηγορία τιμών.»
HTC Desire 300: ένα δυνατό Smartphone οικονομικής κατηγορίας που σε εκφράζει Το HTC Desire 300 θέτει νέα πρότυπα για τα Smartphones οικονομικής κατηγορίας, προσφέροντας μεγάλη οθόνη με ισχυρές επιδόσεις για άνετο σερφάρισμα στο ίντερνετ και το HTC BlinkFeedTM με το οποίο φέρνει στη στιγμή στην αρχική σου οθόνη τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από τα κοινωνικά σου δίκτυα ή για όποιο άλλο περιεχόμενο έχεις επιλέξει. Η εντυπωσιακή του οθόνη 4,3”, πλήρους διαστρωμάτωσης, είναι ιδανική για να διαβάζεις τις ενημερώσεις του HTC BlinkFeed, να βλέπεις βίντεο και φωτογραφίες και να σερφάρεις στο ίντερνετ, ενώ ο διπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 1 GHz αποτελεί εγγύηση ότι οι επιδόσεις δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα.
Προδιαγραφές HTC Desire 300
  • Οθόνη: 4,3 ιντσών, WVGA
  • Επεξεργαστής : Qualcomm® Snapdragon™ S4, διπύρηνος, 1 GHz
  • Κάμερα : 1 Κύρια κάμερα 5 MP με αυτόματη εστίαση 2 Διάφραγμα F/2.8 και φακός 34 mm
  • Μνήμη:Συνολική μνήμη: 4 GB RAM: 512MB
  • Θύρα κάρτας επέκτασης: υποστηρίζει κάρτα μνήμης microSD™ για έως και 64 GB επιπλέον χώρου αποθήκευσης (η κάρτα δεν περιλαμβάνεται).
  • Μπαταρία:1650 mAh Αφαιρούμενη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου.

[ii] Η διαθέσιμη μνήμη είναι μικρότερη λόγω του λογισμικού της συσκευής. Περίπου 1,4 GB μνήμης διαθέσιμα για περιεχόμενο του χρήστη. Η διαθέσιμη μνήμη υπόκειται σε αλλαγές βάσει των ενημερώσεων λογισμικού της συσκευής και της χρήσης εφαρμογών.
[ii] Οι ζώνες δικτύου στις διάφορες περιοχές ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και την τοποθεσία σας.
[ii] Οι χρόνοι μπαταρίας (χρόνος ομιλίας, χρόνος αναμονής κ.τ.λ.) εξαρτώνται από τη χρήση του δικτύου και της συσκευής.
[ii] Η προδιαγραφή Χρόνος Αναμονής («προδιαγραφή») είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που έχει ως μοναδικό στόχο να καταστήσει δυνατή τη σύγκριση διαφορετικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Η κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από παράγοντες που περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το δίκτυο, τις ρυθμίσεις, τη θέση, την κίνηση, την ένταση του σήματος και τον φόρτο της κυψέλης.
Οι συγκρίσεις διαφορετικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας με τη χρήση αυτής της προδιαγραφής μπορούν, επομένως, να γίνονται μόνο σε ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον.
Κατά τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής κινητής τηλεφωνίας στις προβλεπόμενες πραγματικές συνθήκες, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να είναι σημαντικά χαμηλότερος και θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους παράγοντες που προαναφέρθηκαν.
Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.