Κατεβάστε τον νέο Firefox 24

Η Mozilla έχει έτοιμο τον Firefox 24 για να τον διαθέσει στους χρήστες Windows, Mac και Linux, είτε από το website της είτε μέσω των αυτόματων ενημερώσεων σε όλους όσους τον χρησιμοποιούν.

Η επίσημη διάθεσή του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα (από τις ΗΠΑ) αλλά όσοι... δε μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να τον κατεβάσετε από τους FTP servers της Mozilla τώρα!

H νέα έκδοση του δημοφιλούς browser εκτός από τις βελτιώσεις, έρχεται με μερικά νέα χαρακτηριστικά, εκ των οποίων τα τρία βασικότερα είναι ήδη γνωστά.

Το πρώτο αφορά στην υποστήριξη του νέου "scrollbar style" στο Mac OS X 10.7 και τις νεότερες εκδόσεις,  

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να κλείνουν όλες οι καρτέλες που βρίσκονται δεξιά από κάποια που θα επιλεγεί, με ένα κλικ. Στο μενού του δεξιού κλικ σε κάποια καρτέλα, έχει προστεθεί πλέον η επιλογή να κλείσουν όλες οι καρτέλες που βρίσκονται δεξιά από αυτή.

Ακόμη, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό αφορά στη δυνατότητα μεταφοράς των παραθύρων των συνομιλιών εκτός του κεντρικού παραθύρου του browser, απλώς σύροντάς τα εκτός από αυτό. Έτσι, όταν κάποιος κάνει chat σε κοινωνικά δίκτυα, θα μπορεί να μεταφέρει τα παράθυρα των συνομιλιών του και να τα βλέπει ξεχωριστά

Ο Firefox 24 για Android επίσης αναμένεται να διατεθεί σε λίγες ώρες, μέσω του Google Play. Τα βασικά του νέα χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη του WebRTC, η δυνατότητα διαμοιρασμού tabs μεταξύ κινητών με NFC και η λειτουργία Night mode που υπόσχεται καλύτερο νυχτερινό διάβασμα στο Reader.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.