Επιτέλους το Facebook δίνει την δυνατότητα στα μέλη της να επεξεργάζονται της αναρτήσεις τους

Αν η ορθογραφία σας δεν είναι από τις καλύτερες και σας φέρνει σε δύσκολη θέση έχουμε καλά νέα για σας. Το Facebook αποφάσισε επιτέλους να δώσει την δυνατότητα στα μέλη του να διορθώνουν αυτά που έχουν δημοσιεύσει. Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε επιτέλους τη δημοσίευση σας, ένα χαρακτηριστικό που στο παρελθόν υπήρχε μόνο για τα σχόλια.
Το νέο χαρακτηριστικό δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα υπάρχει για να κάνει την ζωή των φίλων του Facebook πολύ πιο εύκολη.
Όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot, απλά κάντε κλικ στο βελάκι που υπάρχει στην πάνω δεξιά γωνία της δημοσίευσης σας και θα σας παρουσιαστεί ένα παράθυρο με την επιλογή «Επεξεργασία Δημοσίευσης» ή «Edit Post». Βέβαια για να διασφαλίσει τυχόν παρατυπίες το Facebook χρησιμοποιώντας την επιλογή «Επεξεργασία» δεν σημαίνει ότι δεν θα φαίνεται το ότι επεξεργαστήκατε την δημοσίευση.
Ένας σύνδεσμος κάτω από αυτά που γράψατε θα ανοίγει ένα pop-up που θα περιέχει το ιστορικό επεξεργασίας της δημοσίευσης σας, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το πως χρησιμοποιείτε την νέα υπηρεσία.
Πηγή: iguru.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.