Tα sex video της Emma Watson με τα spam ήρθαν ξανά στο Facebook

Θυμάστε τις δημοσιεύσεις – προειδοποιήσεις που είχαν σαν θέμα την Emma Watson;
Αν και είναι μια παλιά κακόβουλη καμπάνια, φαίνεται ότι το όνομα της Emma τραβάει πολύ κόσμο. Ειδικά αν ο τίτλος του Facebook Spam διαφημίζει ένα Sex Tape της διάσημης ηθοποιού.

facebook spam abusing mcafee url shortner Τα spam με τα sex video της Emma Watson ξαναγύρισαν στο Facebook“Emma Watson Star of Harry Potter made a sex Tape”
Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπόσχεται το καυτό βίντεο θα οδηγηθείτε στην σελίδα της Google για μεταφράσεις. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα μεταφερθείτε σε μια άλλη σελίδα που φιλοξενείται σε μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας της “altervista.org”.
Ως συνήθως, τα θύματα καλούνται να αντιγράψουν και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL που περιέχει το access token του facebook για να πιστοποιήσουν την ηλικία τους.
facebook spam ads access token steal Τα spam με τα sex video της Emma Watson ξαναγύρισαν στο Facebook
Credits Image: E Hacking News
Μόλις κάνουν κλικ στο κουμπάκι “Activate”, θα εμφανιστεί ένα pop-up που θα αναφέρει “8 Νέα σχόλια”. Κάνοντας κλικ στο “συνέχεια” θα σας μεταφέρει σε μια εφαρμογή του Facebook που ζητά από τους χρήστες να δώσουν την άδεια να έχει πρόσβαση στο προφίλ τους, τη λίστα φίλων, τις διευθύνσεις email και τις ημερομηνίες γέννησης.
Οι spammers βέβαια δεν ζητάνε τις ημερομινίες για να σας στείλουν κάρτα στα γενέθλιά σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για νέα spam ή για οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο σκοπό.
facebook-spam-steal-personal-information
Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.