Νέο update των Windows 8 θα επαναφέρει το πλήκτρο start!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft το πρώτο update των Windows 8 αναμένεται να επαναφέρει το πλήκτρο start το οποίο θα βρίσκεται εκεί που βρισκόταν πάντα, όμως η λειτουργία του δεν θα είναι η ίδια μιας και δε θα εμφανίζει το αρχικό μενού, αλλά θα εμφανίζει τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης.
 
Μία ακόμα αλλαγή που θα φέρει το update, είναι η επιλογή εκκίνησης απευθείας στο desktop (boot to desktop) η οποία δε θα είναι ενεργοποιημένη από την αρχή αλλά μόνο μετά από επιλογή του χρήστη.
 
Επίσης θα διαθέτουν πλέον τον ανανεωμένο Internet Explorer 11 ο οποίος έχει ακόμα καλύτερη απόκριση στην αφή, πιο γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων ενώ επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει να φαίνεται συνεχώς η μπάρα διευθύνσεων καθώς και να φορτώνει όσα tabs θέλει.
 
Τέλος τα Windows 8.1 αναμένεται να παραχωρηθούν δωρεάν σε όσους χρησιμοποιούν ήδη κάποιο από τα Windows 8 και Windows RT στον υπολογιστή ή tablet τους και θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιουνίου όπου και θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης.

Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.