Οργανώστε τις ταινίες σας και τις σειρές σας με το jMovieManager

Θέλετε να οργανώσετε τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχετε στον υπολογιστή σας αλλά είναι κουραστικό ειδικά για εσάς που έχετε εκατοντάδες  σίγουρα να έχετε ψάξει στο παρελθόν για μια παρόμοια εφαρμογή για να οργανώσετε τις ταινίες σας, αυτή η εφαρμογή θα σας βγάλει απ' το αδιέξοδο το jMovieManager είναι μια πολύ εύχρηστη και πολύ απλή Java-based εφαρμογή με πολύ ωραίο γραφικό περιβάλλον ε να καταχωρίσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές εύκολα και γρήγορα μπορείτε να τις καταχωρίσετε μόνοι σας ή απ’ ευθείας αναζήτηση στο IMDB για να συλλέξετε πληροφορίες για την κάθε ταινία η οποίες και θα ενσωματωθούν ως πληροφορίες.Δεν απαιτεί εγκατάσταση της εφαρμογής είναι portable για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία.


   

Κατεβάστε το από εδώ.

Εγκατάσταση σε Windows:Αποσυμπιέστε το αρχείο που μόλις κατεβάσατε και "τρέξτε" το αρχείο "jMovieManager".

Εγκατάσταση σε Linux:Έχει κάποιες εξαρτήσεις, τις οποίες λογικά σε μια σύγχρονη διανομή θα τις έχετε ήδη και αυτές είναι οι:libzen0_0.4.28-1 και libmediainfo0_0.7.61-1.
Στο αρχείο που θα κατεβάσετε περιλαμβάνονται με έτοιμα DEB πακέτα (για Ubuntu,Debian,Mint και παράγωγες διανομές), οπότε αν δεν σας τρέξει η εφαρμογή απλά διπλό κλικ στην κάθε μια εξάρτηση, ώστε να τις περάσετε στο σύστημα σας.
Επίσης πρέπει να είναι εγκατεστημένο και το Java plugin. Αυτό επίσης υπάρχει στα αποθετήρια (αναζητήστε java στο κέντρο Λογισμικού, Synaptic, Software Manager, κλπ), μα προσωπικά συνιστώ την αποφυγή λογισμικού της Oracle και να χρησιμοποιήσετε το openJDK που δουλεύει άψογα.

Στα γρήγορα: sudo apt-get install openjdk-7-jdk

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 15/4/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.