Κίνα προς ΗΠΑ μαζί θα αντιμετωπίζουμε τους χάκερς!


Κίνα και ΗΠΑ θα πρέπει να κάνουν διάλογο για τον κυβερνοχώρο σε ψύχραιμη και αντικειμενική βάση, είπε ο Κινέζος υπ. Εξωτερικών Ουάνγκ στον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.
Κινεζικό αίτημα για κοινή προσπάθεια διαφύλαξης του κυβερνοχώρου με ΗΠΑΚοινή προσπάθεια με την Ουάσινγκτον για την διαφύλαξη του κυβερνοχώρου ζήτησε από τον ΥΠΕΞ Κέρι ο Κινέζος ομόλογός του.
Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι έκανε σήμερα έκκληση να υπάρξει κοινή προσπάθεια με τις ΗΠΑ για την διαφύλαξη του κυβερνοχώρου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.Η Κίνα και οι ΗΠΑ θα πρέπει να κάνουν διάλογο για τον κυβερνοχώρο σε μία ψύχραιμη και αντικειμενική βάση, είπε ο Ουάνγκ στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι που επισκέπτεται τη χώρα.
Το Πεκίνο και η Ουάσινγκτον αλληλοκατηγορούνται τους τελευταίους μήνες για μαζικές κυβερνοεπιθέσεις.Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει ότι οι κινεζικές κυβερνοεπιθέσεις είχαν στόχο την αμερικανική κυβέρνηση και τα δίκτυα των ηλεκτρονικών υπολογιστών επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, και ότι εκλάπησαν κυβερνητικές και εμπορικές πληροφορίες.
Το Πεκίνο ισχυρίζεται ότι είναι θύμα μίας ευρείας κλίμακας κυβερνοεπίθεσης από τις ΗΠΑ, αλλά έχει δώσει ελάχιστες πληροφορίες για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.