Φυλακισμένος χάκαρε την φυλακή στην οποία βρισκόταν!


Αναστατώθηκαν στο σωφρονιστικό ίδρυμα και επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον σχετικά με το ποιος επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.
 
Ο 21χρονος hacker, Nicholas Webber, ο οποίος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τη λειτουργία μιας παράνομης ιστοσελίδας, τη GhostMarket, η οποία αφορούσε όσους ενδιαφέρονταν για την δημιουργία ιών υπολογιστών, την κλοπή προσωπικών δεδομένων και φυσικά πιστωτικών καρτών.
 
Όσο βρισκόταν στη φυλακή, ζήτησε να παρακολουθήσει μαθήματα στην τάξη IT του καθηγητή Michael Fox. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αίτημά του απορρίφθηκε αλλά ο καθηγητής επέμενε να του δώσουν μια ευκαιρία. Η ευκαιρία του δόθηκε, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να χάσει την δουλειά του μετά το συμβάν.
 
Ο Nicholas έβρισκε την τάξη βαρετή και αποφάσισε να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα, τόσο που παραβίασε το πληροφοριακό σύστημα των Φυλακών της Αυτής Μεγαλειότητάς Isis, στο Νότιο Λονδίνο.
 
Το συμβάν έλαβε χώρα το 2011, αλλά δημοσιοποιήθηκε τώρα διότι ο καθηγητής της τάξης μήνυσε το κολέγιο που εργαζόταν, για άδικη απόλυση.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.