Tα 5 καλύτερα smartphones που θα δούμε στην διεθνής έκθεση Mobile World Congress (MWC)


Σε τρεις εβδομάδες θα ανοίξει τις πύλες της η ετήσια διεθνής έκθεση Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη. Οι προσδοκίες όπως κάθε χρονιά είναι μεγάλες και οι κατασκευαστές smartphones θα βάλουν τα δυνατά τους για να μας εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις μας. Αλήθεια όμως, τι περιμένουμε να δούμε εκεί;
Το Techblog θα καλύψει για 6η συνεχή χρονιά την έκθεση MWC και θα σας μεταφέρει με φωτογραφίες και βίντεο ότι νέο παρουσιαστεί. Ας πάρουμε μια γεύση…
MWC 2013
• HTC M7
Το HTC M7 θα πρωτοεμφανιστεί στις 19 Φεβρουαρίου σε παράλληλο προγραμματισμένο event της HTC σε Νέα Υόρκη και Αμερική και ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2GB μνήμη RAM.
HTC M7 render
• Nokia Lumia EOS
Η Nokia θα ανακοινώσει το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και πραγματική τεχνολογία Pure View όπως την γνωρίσαμε πέρισυ μέσα από το Nokia 808 Pure View.
Nokia Lumia EOS
• Sony Xperia SP
Το Sony Xperia SP (HuaShan) το περιμένουμε με οθόνη αφής 4.3 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm χρονισμένο στο 1.7GHz.
Sony Xperia SP
• LG F-series
Τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σχετικά με τα μοντέλα της νέα σειρά Android smartphones F-series της LG. Εκτός αυτή έχει ακουστεί ότι ίσως παρουσιάσει και κάποιο νέο Windows Phone 8 smartphone.
LG F-series
• Huawei Ascend P2
Για το Huawei Ascend P2 έχουν ακουστεί πολλά. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 4.7 ιντσών FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή κατασεκυής Huawei και κάμερα 13 Megapixel.
Huawei Ascend P2
• Samsung Galaxy S IV
Είναι σχεδόν απίθανο να δούμε το Galaxy S IV στην έκθεση MWC 2013 (μπορούμε όμως να ελπίζουμε!). Οι πιο πρόσφατες φήμες-πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοίνωση τον Μάρτιο και κυκλοφορία τον Απρίλιο.
Samsung Galaxy S IV
Πηγή:techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.